返回列表 回復 發帖
整件脹奶多嘆吓先
主任 發表於 2009-12-10 03:13 PM
係咪下午茶食
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
去過水先
加多盒陽光檸檬茶
小飛機 發表於 2009-12-10 04:25 PM
姣鬆愛上左檸茶+奶脹多 我鐘意西多
唔訓冇精...神就唔好喇
小飛機 發表於 2009-12-10 04:26 PM
就係要無哂精...神先訓得林
姣鬆啲, 西多唔夠飽啊~~食碟西炒飯飽肚呀
小飛機 發表於 2009-12-10 04:52 PM
都好 加對苛包蛋唔該
今日至發覺...原來我前日係分別幫兩位同事都中咗六合彩, 三張飛中兩張
*柳飄飄* 發表於 2009-12-10 05:04 PM
咁好腳頭 中左咩獎呀,有無得醒妳先

唔使客氣, 要熟透 or啱啱好, 啱咀形果集呢?
小飛機 發表於 2009-12-10 05:07 PM
要太陽蛋,震下震下就最好啦
good, 1428頁, 一世易發
小飛機 發表於 2009-12-10 05:10 PM
大家咁話~一世易發
唔係幾舒服, 今日個人又down又攰, 提唔起勁, 去攤陣先, 今晚又要返去再搏殺過
*柳飄飄* 發表於 2009-12-10 05:08 PM
無咩呀嘛飄飄,使唔使叫妳起身呀
21362# Fian.  

Miss....午安..
李察基爾. 發表於 2009-12-10 05:11 PM
李sir 午安
簡單啦~~~即係要 "一隊即爆" 果隻吖ma
小飛機 發表於 2009-12-10 05:13 PM
我要啜下啜下對雙蛋先,跟住先隊個西     炒飯
生日快樂賀棋棋
作番首詩恭賀你
尋日餐飯可美味
教定鬧鐘要早起
家政烹飪要準備
清蒸星斑好鮮美
蒜蓉海蝦你歡喜
腐乳雞翼確惹味
加啲椒絲辣辣 ...
Fian. 發表於 2009-12-10 05:18 PM
精品文章 魅力100分
姣鬆啲最緊要啜晒d 汁唔好嘥, 仲有要輕力d, 慢慢隊個西...炒飯, 千祁唔好隊爛佢喎, 咁就唔好食架la
小飛機 發表於 2009-12-10 05:31 PM
姣鬆果然係食家黎 無返一頭半個鐘都隊唔完
姣鬆啲先係專業...我只識關門弄簫 ....

我諗又唔使隊成粒鐘, 正常時間十零分鐘已經完事, 隊太耐會冇晒引, 如果食過好食, 咪開下次再食過囖 ...
小飛機 發表於 2009-12-10 05:45 PM
專咩鬼業哎,搵餐食姐 ,姣鬆返食得既都一定係好野黎就真
各人口味唔同喇 , 除左個西...炒飯要夠好味, 再加埋個賣相頭夠養眼, 咁就perfect 喇
小飛機 發表於 2009-12-10 06:06 PM
囉出黎個賣相唔得你都彈啦 唔好話食啦,
哎,我都唔記得羅個訂電話添