返回列表 回復 發帖

王小琥

周蕙

王大煒
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
姣鬆啲, 我都未食過蝦包啊, 我淨係有肉包食
小飛機 發表於 2009-12-9 08:03 PM
姣鬆食肉包食到標野........哎.係標哂汗 好辣咀咩,搵人吹,吹凍先食呀嘛
Good evening Miss & everyone
又有 post 追
主任 發表於 2009-12-9 08:07 PM
主任 今晚早左波
good evening 淫淫 咪得檸茶三人組囖
小飛機 發表於 2009-12-9 08:15 PM
唔係三淫組咩 你針野有無進展呀?
姣鬆啲, 食包要趁熱食啊, 夠軟熟吖ma ...d肉吹凍左..就硬架la
小飛機 發表於 2009-12-9 08:18 PM
就係要吹硬先夠爆 呀嘛
yeah, 一定要夠淫 我條嘢...呀, 係我d 野仲需要發展, 長遠的發展
小飛機 發表於 2009-12-9 08:21 PM
終生大事
呵呵~~~仲仲都喺道
係呀, 忙咗兩日, 今日回氣都要啦...
星期六約咗淫未呀...我約你吖
主任 發表於 2009-12-9 08:25 PM
未約淫波,就咁話囉
無喎......機機同仲仲就走遍十九區
我久唔久先出嚟行吓嫁咋   
主任 發表於 2009-12-9 08:22 PM
係囉,我都係久唔久,一星期一次之嘛
Night night class and 主任
Fian. 發表於 2009-12-9 08:29 PM
hi miss 爆爆地呀