返回列表 回復 發帖
其實我已經冇理四台啲是是非非好耐啦
頭先我出咗首詩之後打俾姨姨話俾佢知
佢仲係咁叫我睇番之前阿 Sue 點樣話我哋同屈我哋啲嘢
我就話仲睇嚟做咩
嗰班仆佳搞咁多嘢無非 ...
Fian. 發表於 2009-12-8 07:32 PM
嗯,最重要係以後生活得開開心心
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
hello 玉樹臨風姣鬆啲 ... 咁遲架
小飛機 發表於 2009-12-8 07:42 PM
嗯,頭先去左見最愛,岩岩返
多謝仲仲支持
Fian. 發表於 2009-12-8 07:39 PM
miss 係真心老友,我地一定支持
知你有d 嘢架la, 我都飲完茶返嚟 , 你快d 追post 啦, 琴晚好齊人, d post 去到爸爸聲
小飛機 發表於 2009-12-8 07:50 PM
我要拍拍聲
今日淫嫂正日...同佢過咗灣仔食咗餐幾浪漫嘅晚餐
主任 發表於 2009-12-7 11:35 PM
咁浪慢 有無送禮物呀
仲仲真人冇戴架喎
Fian. 發表於 2009-12-8 12:04 AM
我有個老花鏡,有時都會帶架
姨姨估佢都唔知係咪過咗英國跑埠
俾人拉尻咗
Fian. 發表於 2009-12-8 12:21 AM
咪玩啦,佢跑山就有份
係喎, 今日咩日子呢, 咁齊人, 仲要難得平時去哂瞓嘅都濟濟一堂
如果夢夢同仲仲都響樹就好啦
*柳飄飄* 發表於 2009-12-8 01:01 AM
啋,我仲響樹,未死
姣鬆啲努力中...我都努力d 先得835086
小飛機 發表於 2009-12-8 08:17 PM
姣鬆,原來我尋晚都有出過半夜post架,
我好累,要訓覺啦 失陪啦,天日見
Good afternoon miss and all
收工
Keevin 發表於 2009-12-9 12:28 PM
收工最好去鬆鬆
係呀,已經好少上黎喇,但知道miss上岸,幾唔得閒都一定要嚟恭喜吓啦....
李察基爾. 發表於 2009-12-9 12:55 PM
李sir 好耐無見
hello 李sir, 好少見你上嚟啊
小飛機 發表於 2009-12-9 12:47 PM
俊朗不凡姣鬆 去"針"野呀?
返嚟蒲頭先!
喵喵囡囡 發表於 2009-12-9 01:16 PM
真係蒲一蒲頭咋,喵喵
落場返嚟hea一陣, 會吓大家, 你哋響樹做緊咩呀?
*柳飄飄* 發表於 2009-12-9 05:02 PM
hi 飄飄,我食緊蝦包