返回列表 回復 發帖
咁你快啲幫我掛號先啦....
主任 發表於 2009-12-6 02:37 PM
拿,係咪呀,未睇都己經精神左啦
掛左,個編號係: 709394
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
噚日同今日, 夾埋攞咗兩面黃牌啦...我痕得嫁啦, 洗唔洗等埋你吖
主任 發表於 2009-12-6 02:39 PM
你想幾時
嘩~~~個編號咁熟嘅
主任 發表於 2009-12-6 02:55 PM
條路都熟 睇開果個醫務所
24 小時應" 診 " 嘛
主任 發表於 2009-12-6 03:40 PM
我都想搵日去覆"診"
頭先睇預告片,果套"阿凡達"好勁咁波
玉樹臨風姣鬆啲 而家唔反結他, 改食可樂養喵喵
小飛機 發表於 2009-12-6 09:05 PM
俊朗不凡姣鬆 果罐係檸茶黎架
Good evening Miss and all
約咗走粒打邊爐
地點老尖山林道
賀我退休食餐豪
天氣清涼又乾燥
時令火鍋啱啱好
約定七點咁鬼早
而家出發 GO GO GO
食飽返嚟即報到 ...
Fian. 發表於 2009-12-7 05:37 PM
Miss 有局 玩得開心,拜拜
閃喇... goodbye miss
小飛機 發表於 2009-12-7 05:15 PM
去邊呵
泥泥~~柯~~靚女.靚仔
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-7 08:01 PM
hi 撻撻,今日早左蒲頭波
hello 玉樹臨風姣鬆啲
哦! 原來係檸檬茶  ... 你飲住檸茶, 又夾到個袋咁實, 個袋好安全喎
小飛機 發表於 2009-12-7 08:01 PM
出街我一定帶定袋袋既,唔止袋,眼果度仲加多個罩,準備要黎掉落地 咁早"針"完野啦
係喎, 戴左幅鏡好斯淫呀~~~  你幾時掉落地, 記得通知我嚟執啊~~~二攤

d 嘢針左dd, 漫長計劃
小飛機 發表於 2009-12-7 08:13 PM
使唔使二攤呀,姣鬆大把好野 喂,我眼訓啦,天日先傾啦,拜拜
我返工啦
搵女首詩出咗喇
各同學仔請大力撐吓 Miss
Fian. 發表於 2009-12-8 05:12 PM
撐撐撐 一定撐
Good evening Miss and all
仲未見我姣鬆啲出現...
小飛機 發表於 2009-12-8 07:15 PM