返回列表 回復 發帖
套新劇 "巴不得爸爸", 個杏胡兒琴晚就係咁, 又揼人心口
小飛機 發表於 2009-12-3 08:30 PM
杏胡兒係冰個 胡杏兒呀嘛,杏兒心口,我想呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
哦! 咁啱嘅~~~
小飛機 發表於 2009-12-3 08:28 PM
咪就係

幾好玩咁波

我訓先啦 goodnite 姣鬆,喵喵and all
Good afternoon Miss and all
Good afternoon class and 主任
Fian. 發表於 2009-12-4 04:02 PM
Miss 午安 係咪岩岩起身呀妳
送佛送到西吖....唔幫手搬埋上去
我噚晚有事唔得閒吖嘛
主任 發表於 2009-12-4 12:38 PM
主任 你尋晚搵護士掛號呀
仲好講..你係主角都唔黎搬.. 我放低左係屋企留下就走啦..
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-4 12:25 PM
hi 撻撻 尋晚搬到幾點呀
good evening 姣鬆啲
小飛機 發表於 2009-12-4 05:21 PM
俊朗不凡姣鬆 今日仲有無出水呀......你個鼻
玉樹臨風姣鬆啲 你今日有冇去掛號呀?
小飛機 發表於 2009-12-4 05:47 PM
無呀 我都唔急,過幾日先啦
你想問呢個咋!  我好番喇 個罩都掉左落地喇~~~ 而家老虎都打死2 隻, 3p 冇有怕
小飛機 發表於 2009-12-4 05:49 PM
咁就好啦 咁早就打死二件 ,岩岩返屋企呀
雖然知你怕醜,都問問你,天晚黎唔黎食飯呀
miss 話你整牛腩煲喎, 買齊料未?
小飛機 發表於 2009-12-4 05:53 PM
攪掂 依匙執啦
呢家嘢碎料喇, 邊難到姣鬆啲啫
小飛機 發表於 2009-12-4 06:01 PM
睇緊五湯五水,煲雞湯好正 姣鬆屋企多唔多湯水
對呀~~~ 啱返到.

聽晚唔來了, 其實都好想食你 ~~~煮嘅牛腩, 不過你地食得開針d
小飛機 發表於 2009-12-4 06:00 PM
下次整條牛便煲你嘆下
食完又會發發聲囖 831848 我妻妻妻.......
小飛機 發表於 2009-12-4 06:17 PM
食唔食你都發發聲架啦 開飯未呀你
約咗姨姨食日本菜
今晚唔貓就見啦
goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2009-12-4 06:25 PM
Miss食得開心