返回列表 回復 發帖
我而家都唔飲得甜嘢, 要等好番先
小飛機 發表於 2009-12-3 06:34 PM
檸茶大把貨,好返先慢慢嘆啦
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
入嚟踩場~~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 06:39 PM
喵囡 終於見到妳個樣啦,好索呀妳, 條頸巾條咪織俾我地樣阪黎架
真係???多謝你嘅稱贊啦!

我幾時話要織俾你嘎???完全冇印象嘅??
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 06:50 PM
我報左名架啦 咁快唔記得架
我真係咁冇記性咩??我真係有話織俾你?

咁我就織埋你條
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 07:01 PM
得左 多謝喵喵 辛苦妳啦
妳係咪放左工架啦
你裝我~~~~~

係啊!我落班好耐啦!
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 07:15 PM
我最鐘意裝人架啦 我偷偷看,我偷偷望
做完姊妹有無靚相post 上黎俾我地睇呀
我相機冇~~~~不過,人哋相機有!要等攝影師出嚟先得~~~

衰人嚟嘅~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 07:27 PM
咁妳快追下攝影師啦
點解每次有女仔叫我衰人我都覺得好有親切感既姐 叫多二聲呀唔該
可能要遲D啊 攞咗相我就會俾你哋睇

你得戚~~~~~~衰人,衰人!你身癢
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 07:51 PM
喵喵叫得好聽 我記起個舊朋友
係呀!!! 姣鬆啲果晚半夜起身報名架
小飛機 發表於 2009-12-3 07:56 PM
果然係我姣鬆,知道哂我心事
好明顯係啦!!

要火下佢先得~~~~你E家先出現嘎
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 07:59 PM
好明顯淨係掛住姣鬆啦
你朋友又係叫得咁好聽 ?
小飛機 發表於 2009-12-3 08:14 PM
係呀,仲一路叫一路打我心口添呀
喵喵, 姣鬆啲身癢喇, 你快d 幫佢抓抓喇
小飛機 發表於 2009-12-3 07:53 PM
頭痕頭痕 仲有暈
會唔會諗多左呢?!
小飛機 發表於 2009-12-3 08:21 PM
又唔係宜家傢俬,邊有諗多
你仲咁得戚    邊個舊朋友啊??好親密嘎??
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 08:17 PM
咁岩又係叫喵喵,同妳一樣係貓科囉
咁似琴晚無記套劇嘅~~~衰人
小飛機 發表於 2009-12-3 08:19 PM
邊套呀,我少睇電視架
佢周身癢添啦!!係時後要做下嘢~~~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-3 08:24 PM
咁借妳對喵爪用下呀唔該 大力