返回列表 回復 發帖
Good afternoon 仲仲
Fian. 發表於 2009-12-3 04:36 PM
Miss 今日使唔使去睇中醫呀,出面都涼涼地,著多件衫先好出街呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
乜你真係有諗過減架咩
Fian. 發表於 2009-12-3 04:40 PM
所以有EE ,唔使叫我啦唔該
去過過水先
noon noon 仲仲
無呀~~~上次 Miss 煮嗰餐飯, 我影低咗, 唔記得 post 上嚟啫嘛
主任 發表於 2009-12-3 04:53 PM
仲有無其他私人珍藏映低左post 上黎呀
都係啲簡單餸啫
蝦仁炒蛋
蒸海東星
清炒茶芯苗
同埋花旗蔘湯
Fian. 發表於 2009-12-3 04:46 PM
Miss 煮粉絲都變魚翅
good evening 淫淫, 玉樹臨風姣鬆啲 & everybody
小飛機 發表於 2009-12-3 05:25 PM
俊朗不凡姣鬆,睇左護士姐姐有無好呀
我見到有隻"安鼻靈",用黎洗鼻既,鼻敏感使得咁話
有 miss特效藥, 即刻好番 睇下碌嘢發得幾勁830913
小飛機 發表於 2009-12-3 05:36 PM
  我見到起節既,
仲節瓜咁大條,不得了!仲會轉彎咁先至奇妙
唔係你估 miss 都話very good
小飛機 發表於 2009-12-3 05:45 PM
miss 話Very good 用黎煲湯派街方,正
淫淫, 我睇左醫生喇~~~仲你女西醫, 唔算好老, 但帶左口罩見唔到樣, 但都幾斯文 有2 個護士姐姐, 好奇怪, 佢地都冇著, 只係帶個, 都係牛仔褲 ...
小飛機 發表於 2009-12-3 05:31 PM
係邊度呀姣鬆 我又要
而家出九龍針炙
今晚見
goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2009-12-3 05:50 PM
bye bye Miss
係貼圖區咪大把囖
小飛機 發表於 2009-12-3 05:54 PM
要活生生先有用呀 咁快唔記得架