返回列表 回復 發帖
早晨...........
我係未訓咋
k23bb 發表於 2010-12-18 09:07 AM
Friday - 唔使咁早训啦。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Just passed 12 pm, yeah, afternoon here.  7 days to go...
norman.ho 發表於 2010-12-18 09:03 AM
After Christmas will be THIS .... celebrations continued..always a reason to shop and spend money.
我脚步会不会快佐地?

差不多咯.............
我見很9冇入來...所以訓前入來看看
k23bb 發表於 2010-12-18 09:32 AM
學civicboy请个助理枚可以蛇下蛇下lor...
你地個個都話忙....
k23bb 發表於 2010-12-18 09:49 AM
版主做死人没命赔个種
咁多狗仔圖...去寵物貼圖區貼下啦
k23bb 發表於 2010-12-18 10:20 AM
等我揾多幾張先。。。。
我都想蛇 但一入论坛就周身唔得闲喔
civicboy1969 發表於 2010-12-18 10:00 AM
你唔似庆祝金婚meh?
冇d咁嘅事...唔好嚇親人先得架
k23bb 發表於 2010-12-18 10:22 AM
講就是夸张地。。。。
鄧麗君-南海姑娘

我喜歡  
km8000 發表於 2010-12-18 12:53 PM
Km
羅力威新歌 - 情人季節我很喜歡這個歌手的,感覺佢人品幾好,說話時傻傻的,很有趣
都要dl 亞洲星光大道来睇下。。。
台湾的星光大道都要停播了。
Good Evening Cord...
Good Evening Good Morning Good Night Cafe
Cranberry juice.
Tonight I found some real nice Chinese folk songs.
Took awhile since I know the songs but not the singers.  And then I was off track as usual.

王洛賓 -在銀色的月光下

敖包相會—刀郎