返回列表 回復 發帖
TVB: 316789587 元, 存款: 2147483647 元 冇钱
tvbkk123 發表於 2013-10-29 08:26 PM
小強叔都進貢唔少啦。。。
tvbkk123 5 小時前 TVB 100000000 元

lckiong 發表於 2013-10-30 06:40 PM
強叔真系大手筆。。。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
KK 早晨。
2014年倒數啦。。。
d 時間。。
我認真架點計都少咗幾千萬,我都冇派多過一千萬,點會少幾千萬
tvbkk123 發表於 2013-11-1 07:51 PM
你某嚇我,我好少track自己d錢,如果系統出錯少幾千萬我系唔會覺咖。。
靚咧
tvbkk123 發表於 2013-11-3 09:13 PM
  • 本名:林潤娥(內地有翻為:允兒) 藝名:潤娥(允兒) YoonA 韓文:임윤아
  • 生日:1990年5月30日 身高:167cm 體重:47kg
  • 血型:B型 星座:雙子
  • 比花更美的潤娥: 少女時代的魅力少女,合李秀滿口味;純情漫畫主人公般的外貌,內心的活潑,深深陷入魅力中,從頭到腳散發魅力;雖然會裝蒜,實際上很開朗活潑;成為少女時代成員前知道最多的允兒,漂亮的臉蛋和溫柔的性格,給所有人帶來笑的少女,總是很有禮貌,白皙的樣子永遠不會變。
KK selamat pagi
KK 早晨
應該可以咁話:

e個世界唔會因為少一個人或多一個人就會停,
生活之所以可以一直進行係因為有人,任何人。
任何事發生都唔會係一個人所以會發生。

就例如:你。
你啊爸唔遇到你啊媽,就冇你,要有你啊爸,就要你啊 ...
lckiong 發表於 2013-11-7 06:57 AM
真系高深莫測的。。。
KK 早晨
KK。。。。
KK 返來啦? 去邊度來?
KK 早晨。
KK   selamat  pagi