返回列表 回復 發帖
文武才是台北人,需要補充一下喔。。。
天母, 士林找檸檸
Pedestrian_A 發表於 2015-9-9 05:10 AM
洩露天機阿拿。。。。。
啱啱吃個早午餐。。。。

唔通係住中山北路
perfectman 發表於 2015-9-9 11:00 PM
係e度

Pedestrian_A 發表於 2015-9-10 04:35 AM
泥度好次 Wellington Height。。。。 不過我吾知噶。

中山北路7段 777.。。。點住得起。。。。
你要打9佢啦
yxx01 發表於 2015-9-17 09:37 AM
口。。。。
KK good afternoon。。。。。紅衫人有冇幫襯買電腦?
下個月開始,龍虎榜成員每月有量出
tvbkk123 發表於 2015-9-28 06:39 PM
是嗎, 咁我都要來多啲啦
free2penny 發表於 2015-9-28 07:26 PM
好喔,minnie penny 去 貿發局度叫果幾個新人來捧場啦。。。
輪都沒輪到我,嘻嘻
jeffryngo 發表於 2015-9-28 08:37 PM
吾使咁灰。。。  KK 樓主 財力深厚。。。
吾會虧待 satu Malaysia ge。。。
Minnie Penny 好勤力。。。
天后最勤力,仲同另外一只老鼠開party添
lhy92725 發表於 2015-9-28 09:02 PM
為水區,C兄區,帶來好多歡笑。
犀利過我
satoshi23 發表於 2015-9-28 09:09 PM
妳都好犀利,有自己ge竇。。。我ge都執粒佐。
水晶之家。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
冇竇輕鬆d。。。
港女獲救扭擰兇人 台消防隊長:第一次救到發火

「颱風天就是要到海邊攀岩不然要幹嘛?」超強颱風「杜鵑」正逐漸逼近台灣,當地昨午發出海上颱風警報,據悉,仍有一名香港女子,與另外兩名男子及1名5歲大男童,竟毅 ...
perfectman 發表於 2015-9-29 09:35 AM
但是「其中一名香港女性竟然說不可以碰到水……是要新娘抱把妳救出是嗎?

她說鞋唔可以濕,結果都係濕佐仲鬧人地。。。
現在到處都是中港台矛盾,個社會完全撕裂了
lhy92725 發表於 2015-9-29 11:11 AM
現在沒有咁犀利呀!
free2penny 發表於 2015-9-29 11:14 AM
有一大陸遊客在美國移民局被拒絕入境,因為佢系法國曾搞大破壞。。。