返回列表 回復 發帖
檸檸,ASUS 係唔錯架,佢地嘅 Zenbook有touch screen,加埋 SSD hard drive 比其他 hard drive快好多好多,我都用緊佢
Dell Dell係米國牌子,佢只係買零件砌機,無野係自己嘅
三星就最勁,由CPU到屏幕,全部自己野,一條龍
掌門都話dell好,不過我打算買HP
ASUS 2008年買今年終於死了
公司用Dell非常重但很穩定
Asus
Samsung
我自己用緊都唔錯
依家用ge系 Sony。。。。我都唸 Samsung 或 Asus。。。
電腦冇廣告(少),不過手機就吾掂啦。。。

系喔,個N吾知咩來噶,有一次想share藍牙俾朋友就。。。。
ummmm,息佐啦。。。
檸姐最近忙D咩啊
lhy92725 發表於 2015-8-24 10:44 AM
冇阿,d經絡結束啦,插花又停佐。氣功課要九月之有。
小強甘興做乜,或者檸姐有用藍牙呢
lhy92725 發表於 2015-8-24 10:40 AM
未死過
細路暑期吾使補習啊?甘米好得閒下咯
lhy92725 發表於 2015-8-24 10:52 AM
都唔係好得閒。。。
小心俾人傳啲病毒過嚟
lckiong 發表於 2015-8-24 11:28 AM
呢個手機3個月新jia。。。。咒我
吾按接收都有病毒?
lhy92725 發表於 2015-8-24 12:00 PM
果d病毒通知系上公仔箱之有噶。。。。按都按吾走。。。
呢度嘅的確系太過分了
lhy92725 發表於 2015-8-24 12:16 PM
我手機平板好少上來。。。因為我又唔想下載 火狐 或 adblock。
大家都有對應廣告策略。。。
Near field communication (NFC) is the set of protocols that enables electronic devices to establish radio communication with each other by touching the devices together or bringing them into proximit ...
lckiong 發表於 2015-8-25 09:33 AM
有看沒有懂。。。
我都好似偶爾有呢個N字,點熄佐佢
lhy92725 發表於 2015-8-25 11:23 AM
你電話 setting - 設定 搵 NFC
越知得多越唔明
關佐佢無事咯
lhy92725 發表於 2015-8-25 09:29 PM
都係唔好yuk呢地制。。。。
所以咪話鬼佬都嚇到囉,大馬人咁叫示威多人潮嘅嘉年華就稱得上
tvbkk123 發表於 2015-8-29 09:16 PM
同台灣示威差吾多,大多和平靜坐,喊口號。次序好好。

台灣有啲咁嘅野,但係點解無女版?
perfectman 發表於 2015-8-30 06:46 PM
系?  我好少喝飲料的。。。