返回列表 回復 發帖
小弟不懂如何借。您懂的话,直接拿去用都可以
4461 發表於 2019-2-20 04:19 PM
當然係冇得借, 我係好羨慕, 同你地講笑 g ma!
对,只有 manyiu姐 不是傻仔样
4461 發表於 2019-2-20 04:22 PM
我都唔明白点解我咁好采 ! 最初都時有 時無㗎! 我都控制佢唔到 !
刚有一位网红自杀了
4461 發表於 2019-2-20 04:17 PM
四弟, 唔使驚! 我地 靚貓貓, 貓e生, 大廚 全部係大廳 ! 都係網紅, 佢地活得幾快樂?
貓E

BeiDouChef 發表於 2019-2-21 01:48 PM
哈 哈 哈....呢隻 貓E 好 funny ! 個樣傻傻地; 好可愛呀 !
不過南亞果邊D人好似都係咁樣
人地唔覺得係污糟
lhy92725 發表於 2019-2-21 10:39 PM
病從口入; 所以死左都唔知到乜野事!
我间铺头在阜仔,有几个本阜客都系甘
大啦叭 發表於 2019-2-21 07:10 PM
好似唔太好呀! 有些睡衣好性感㗎喎...咁益人?
可能增强佐抵抗力哦
lhy92725 發表於 2019-2-22 10:19 AM
死唔去就佐抵抗力....
肥豬肉喎見到想嘔
CC517 發表於 2019-2-22 10:25 AM
有一年夏天去香港, 陪婆婆去街市, 見到很多性感大媽 .
果阵阵系好多人吹水
我系水区行一圈
兄弟帮就搵我入会了
lhy92725 發表於 2019-2-22 10:39 AM
個時有輝哥個四人帮, 我都入左佢個會 !
大妈就真心唔介意着得暴露D
可惜都系无乜人睇架啦
lhy92725 發表於 2019-2-22 10:52 AM
我試過同佢地撞衫, (Free size 平T 恤)望吓自己, 再望吓....俾佢嚇死...!
好记得二哥仲有个姑姑呢
lhy92725 發表於 2019-2-22 10:53 AM
嗰時係吹水區 流行 玩 "結婚", 我都有參加輝哥個 "婚禮" , 好好玩 !
睇左唔係嘔死就笑死先兩日在公園見到個後生婆婆大媽,又學人著膝頭哥穿隆褲,點知佢調轉來著,變左個洞在後面。
CC517 發表於 2019-2-22 12:04 PM
哈哈哈....咁都得? 點解唔偷影, 同大家分享呀? 遮蓋佢嗰面就唔使驚俾人告 !
應該可以白頭到老了
CC517 發表於 2019-2-22 12:06 PM
失哂縱...輝哥都無番黎 !
果次飲茶,見到個肥大媽著透視裝唔知點解啲人咁無自知之明,佢老公又唔話佢,仲帶佢出街,真係唔怕失禮街坊。
CC517 發表於 2019-2-22 12:00 PM
所以我行係佢地附近, 感覺自己對眼好 "辛苦"....
膝头哥穿窿裤可以调转来着?真系想睇下个画面啊
lhy92725 發表於 2019-2-22 01:36 PM
所以咪話走寶囉....應該影相分享....