返回列表 回復 發帖
原來你地都係污糟貓科
CC517 發表於 2019-2-19 11:14 AM

淨係西人係, 我唔係, 所以我 O 嗮嘴 ...唔知吃好還是不吃好 !
富婆
CC517 發表於 2019-2-19 11:15 AM
人人都係呀 ! 你地暫時做左失匙夾萬 g ma !
系咪D鬼佬多数都比较唔注意卫生
lhy92725 發表於 2019-2-19 11:33 AM
我有一些鄰居, 赤腳走出外, 返入屋, 就咁踩落地毯度....
袋定濕紙巾,人地唔抺你都要抺,因為你財多身子弱最緊要係保自身健康!
CC517 發表於 2019-2-19 12:16 PM
係呀 ...我玩大富翁, 好有錢㗎 !
好耐无玩过大富翁了
lhy92725 發表於 2019-2-19 01:25 PM
好好玩㗎 ! 有機會做 "大富翁"
唔係論壇整的嗎?關老表乜事?
CC517 發表於 2019-2-19 12:17 PM
可能老表才有方法....
利息會自動消失??
4461 發表於 2019-2-19 06:22 PM
如果你戶口有  存款: 2147483647 元 係 最大限額, 手工清算利息, 唔會加到入去, 灰飛煙滅 ! 我損失左先知到 ! 所以我提款出去, 就係咁好采, 早知到我囉盡佢~ $$~啦...
錢多到跌左啲都唔覺
CC517 發表於 2019-2-20 10:30 AM
我相信很多人都有呢個經驗啦 ! 無左都唔知, 覺得奇怪到發現, 已經損失左先知到!
乜你咁黑仔咩?換個個咸濕亞伯頭像,包你成年好運。
CC517 發表於 2019-2-20 10:32 AM
我而家先注意到你有個咁型既勛章, 好靚呀! 我都想要呀 ! 借俾我威一日得唔得?
你換返個儍仔樣就有,你張靚女相太大了
CC517 發表於 2019-2-20 01:39 PM
係唔係我變儍仔樣就有呀?
有鞋唔着,着靺通街走。着睡衣去买野都唔少啦
大啦叭 發表於 2019-2-19 07:50 PM

讀書時, 學校攪 "睡衣派對", 我都參加過! 真係着睡衣去买野未見過....
靓女都应该有架,你都上佐台嘅哦
lhy92725 發表於 2019-2-20 01:22 PM
我見你和貓e生個勛章咁靚, 留嗮口水.....
你換返個儍仔樣就有,你張靚女相太大了
CC517 發表於 2019-2-20 01:39 PM
我入去 "個人中心" 見到嗰頭像係 "傻仔樣, 但係 修改頭像嗰功能唔 work !
我暂时发现好似得你先有个甘嘅头像
lhy92725 發表於 2019-2-20 02:19 PM
我想唔要都唔得, 功能唔做野呀!
小弟都忘了这陷阱。小弟不懂有上限,加了很多钱进去。全都没了
4461 發表於 2019-2-20 04:10 PM
我都係呀 !