返回列表 回復 發帖
咪玩啦!政府醫院啲醫生邊有得換,次次唔同人,對住個Mon係唔係你去睇醫生都唔相干
CC517 發表於 2019-2-1 12:39 PM

係喎....政府醫院啲醫生次次唔同人=換左....貓e生好慘呀 !
就是把钱从一个手机传去另一个手机
4461 發表於 2019-2-1 03:16 PM
原來咁解釋, 謝謝四弟 !
玩autopick 啦
大啦叭 發表於 2019-2-1 07:08 PM

ic,  我度係俾個電腦幫你選擇=autopick 啦 !
仲會比人拉架
CC517 發表於 2019-2-1 10:21 PM
哈 哈 哈...你估出刀仔就唔啦咩 ?
俾人睇見話雕字,貓到此一遊告破壞公物
CC517 發表於 2019-2-2 01:39 PM
告破壞公物罰得輕過藏武器 !
點會比佢知哦
lhy92725 發表於 2019-2-4 04:20 PM
靚貓貓, 唔見你好幾日, 去左邊度玩呀?
貓E都參加水區選美哦
BeiDouChef 發表於 2019-2-4 11:12 PM
大廚, 你都有份參加水區選美呀 !
脚痛唔关坐起身掛
少林内劲功就系突灯使局部血流加快旺盛,从而得气。
好似伸直水平脚,保证10分钟后只脚血液流动加快。
大啦叭 發表於 2019-2-4 07:45 PM
你連呢D知識都識呀 ! 貓e腳腳仲未恢復, 你搵搵有冇良方幫佢快D好番, 唔使帶住隻痛腳過年...好慘呀 !
祝 貓E生 原驰腊象长城雪;户养肥猪盛世春。
4461 發表於 2019-2-5 01:19 PM
四弟, 新年....很多人流鼻喎 ...!  
室内室外都有闭路电视
4461 發表於 2019-2-5 01:16 PM
咁多闭路电视監視人, 好絕喎 ! 蛇王....有困難...呀...
我已經老了
BeiDouChef 發表於 2019-2-5 09:58 PM
超老超可愛呀 !
你點止係囝,仲係亞伯來的,"元老"
CC517 發表於 2019-2-6 11:07 AM
哈 哈 哈....我幾大都唔做"元老" 太威啦 !
你想做就做咩,要家底雄厚至得架,現在銀根緊,無機會做。
CC517 發表於 2019-2-6 11:52 AM
唉哎.....我笑到唔識郁呀....!  
执之前都拍紧乌蝇啦
本来打算转彩票franchises 执番少少,点知有D人想食埋我只车, 米一拍两散等果个商场无彩票卖啰
大啦叭 發表於 2019-2-6 07:08 PM
好呀! 佢地咁衰... ! 以後多D時間上黎吹水...
初三各位早
CC517 發表於 2019-2-7 09:48 AM
貓e生  初三 好 ! 赤口唔出街, 番黎呢度最安全!