返回列表 回復 發帖
但我特讨厌那些在大年初一发酒疯的人~
dicksonkhan 發表於 2019-1-17 01:05 PM
我都唔喜歡; 係任何時間 !
水清无鱼, 要集中养肥就要捡鱼种嘞
大啦叭 發表於 2019-1-16 06:22 PM
貪官好似個個都勁有米, 炒佢家都好和味 !
有啲不能罵
CC517 發表於 2019-1-17 11:01 AM
當然...媽媽不能罵 !
两睇啦。如果以贪为主,唔为民做事,抵炒
大啦叭 發表於 2019-1-17 06:59 PM
我睇報紙; 真係好多呢種人 !
幸好我对酒精敏感,不能喝~
dicksonkhan 發表於 2019-1-17 10:37 PM
唔食煙 唔飲酒 慳很多錢 !
套上麻包袋才打,打完掉出街,當他飲醉在街被褻
CC517 發表於 2019-1-19 12:32 PM
係電視劇情節喎...你偷橋....
重要啊,搵个样子好D嘅,睇落就舒服D咯
lhy92725 發表於 2019-1-25 11:34 AM
哈哈哈....佢可能係四弟呀....唔差呀 ! 可能好有米...!
我系谂住上演大龙凤架
lhy92725 發表於 2019-1-26 11:03 AM
靚貓貓, 邊個刺激你, 要上演大龍凤咁呀?
  貓E生 哥哥、各位水友 早午晚好!! 宣傳帖沒有向你及大家打招呼,在此致歉!!!

因為論壇被襲事件至今,某些發帖功能(包括發佈投票功能)仍未恢復,請某超版 幫忙,他說他如今的 ...
gracechanstuart 發表於 2019-1-30 05:47 PM
Grace 姐, 你係一個肯幫人+easy going 既姐姐, 小妹支持你 !
我唔系跑马又唔赌马,偶然买下六合彩咋
大啦叭 發表於 2019-1-30 08:01 PM
你度叫 六合彩, 我度叫 6 4 9 , 我未玩過 ! 難唔難玩㗎?
是PK的後果
CC517 發表於 2019-1-30 11:38 PM

陰功囉....仲未恢復呀....保重呀 !
嘩....上面班巴打...又刀又斧頭 好..血腥呀..     
跌倒兩隻腳,去見衰醫生,話醫痛啲果隻先,到E家都未醫好,就來兩隻腳都要移除了
CC517 發表於 2019-1-31 01:20 PM
快快換醫生啦; 可能係 黎㗎!
睇运气啦!
呢边叫 lotteries , 六个数+ 两个特别号码= 一个+两个特别号码中, 七个+ 两个特别号码=三个+一个特别号码,同埋七个+一个强力球=两个+强力球中。 2 文同5 文 jackpot Lotteries= 对号就中。 ...
大啦叭 發表於 2019-1-31 07:25 PM
好複雜呀! 我都係唔適合玩lotteries...
对。大马也开始流行了
4461 發表於 2019-1-31 07:50 PM
四弟, 請問 "E-Ang Pao " 係乜東東呀?