返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2009-2-10 04:23 PM 發表
亞的的我放監了   
DOBI, dick dick 仔話佢著5 號鞋,你相信嗎?
原帖由 qqbubu 於 2009-2-10 04:25 PM 發表
咦?没人哦!
QQ, 呢度成屋人呀! 
原帖由 lhy92725 於 2009-2-10 04:25 PM 發表

我有D朋友出佐国,都拖国内的朋友买衫,否则外国的SIZE就真系要买童装
不过悟紧要啦,最紧要自己着得舒服,啱身嗻
呢度肥人相反好容易買衫!嘩!我見有d大碼衫,我地可以當被子用!
原帖由 dicksonkhan 於 2009-2-10 04:30 PM 發表
就算我在这里,也是一年买一次的啊!可以节省很多的啊!
我夏天返去買左 14 jeans! 4對波鞋,30件衫.....etc!
原帖由 DOBI 於 2009-2-10 04:33 PM 發表

佢咁大件...女人腳   
係小女人! 哈哈! 
我去睇電視,拜拜! 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 dicksonkhan 於 2009-2-10 04:37 PM 發表
我就不需要买那么多的!~我只在会员日买就好啦!全部70%discount!
加拿大d野 好貴呀!同價嫁,不過分別在 香港俾港紙, 加拿大俾加紙!  
原帖由 dicksonkhan 於 2009-2-11 01:26 PM 發表
实在看戏啊!
小腳仔, dick dick, 乜野戲好睇呀?
靚貓貓, mickey,輝哥早晨, dick dick 仔保重身體呀!
原帖由 lhy92725 於 2009-2-13 11:14 AM 發表
manyiu,放学啦?食佐野未啊
靚貓貓, 今天唔洗返夜學, 剛剛食完晚飯啦! 而家好飽!
原帖由 dicksonkhan 於 2009-2-13 11:16 AM 發表
我去看医生回来啦!
dick dick 仔, 醫生話你乜野事呀?
dick dick 仔, 靚貓貓 早晨!
原帖由 lhy92725 於 2009-2-16 03:18 PM 發表

其他同事一齐食架嘛
靚貓貓, 我都想食呀! 我度賣得又貴 又唔靚!
原帖由 lhy92725 於 2009-2-16 03:25 PM 發表

今年我地呢边的都悟系好靓,有D干水嘅
聽聞我地租國, 有D地方旱災呀!
原帖由 malsss 於 2009-2-16 05:41 PM 發表

小白做咩工的???
小白賣鞋仔嫁!