返回列表 回復 發帖
原帖由 lhy92725 於 2009-2-10 03:30 PM 發表

佢已经变佐咯
靚貓貓, 我地拎佢去街市賣囉! 正在好價呀! 哈哈!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 dicksonkhan 於 2009-2-10 03:34 PM 發表
你的身家是我的十倍,还要打劫我!
我係話有人打劫你呀!  我唔夠膽打劫你, 你體重可能係我兩倍! 哈哈哈!

原帖由 dicksonkhan 於 2009-2-10 03:44 PM 發表
我现在只有70kg而已啊!已瘦啦!
如果你有 5' 10" 高, 真係好瘦, 如果係 5' 7" 唔肥唔瘦! 你以前好肥嫁?
原帖由 lhy92725 於 2009-2-10 03:47 PM 發表

我地夹份抬起佢就得啦
要+支鐵筆, 我地兩個女兒家, 唔夠力水嫁! 哈哈!
原帖由 dicksonkhan 於 2009-2-10 03:51 PM 發表
我只有5‘4“-5’6”,我一点都不高,鞋子得size还和女生差不多呢!
Really? I don't believe! I guess you should be 5' 8 to "5' 10" Anyway, it is not my business, 我 8 jeck!
原帖由 ckhooi74 於 2009-2-10 03:52 PM 發表
我6“不过85kg。。。
Really? 輝哥好瘦喎!
原帖由 dicksonkhan 於 2009-2-10 03:56 PM 發表
我好像是和猪猪差不多高度而已!
哈哈哈, dick dick 仔 講笑, (我知到豬豬有幾高, 我地有係 msn 見面嫁)
原帖由 ckhooi74 於 2009-2-10 03:57 PM 發表
85kg仲话瘦啊。。? 你有睇我聚会既相片吗。。?
6' 85kg 仲唔係瘦? 得 187 lb , ok 啦! 我D neighbours 閒閒地,人人過 200Lb, 男,女,如是!
原帖由 dicksonkhan 於 2009-2-10 04:02 PM 發表
我中三时164cm,现在多少,我不知道!
你高過我好多,我中二时160 cm, 而家都係! 
原帖由 ngls 於 2009-2-10 04:05 PM 發表

manyiu你相信吗。。。。
Hi, ngls, 班衰鬼係度講野呀! 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ckhooi74 於 2009-2-10 04:08 PM 發表
我中一153cm,中二168cm,中三179cm。。。

好妒忌呀!
原帖由 dicksonkhan 於 2009-2-10 04:10 PM 發表
那我是穿六号鞋,你信吗?
唔係嘛?同我一樣 size? 你又講野啦! 
原帖由 lhy92725 於 2009-2-10 04:13 PM 發表

人高D,着衫都会靓D
靚貓貓,我好瘀呀,買中童衫咋!D女仔衫好大,jeans 又長, 好難買! 
原帖由 ngls 於 2009-2-10 04:15 PM 發表

manyiu,人有了年纪就是喜欢吹水的啦。。。。将就下咯。。。。
哈哈哈!好有道理喎! 
原帖由 dicksonkhan 於 2009-2-10 04:20 PM 發表
你那里应该是外国人的size吧!不是亚洲人的size!
係呀!我差不多每年返香港大入貨一次,足夠我著一年d衫囉!