返回列表 回復 發帖
原帖由 ffeel 於 2008-10-28 04:13 PM 發表

你又冇食药la~~
我唔拍丸架
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 ffeel 於 2008-10-28 04:20 PM 發表

f ....french time:9h20~~
甘早起身....

每日一招

雞叫??
原帖由 ffeel 於 2008-10-28 04:23 PM 發表

...............打左好多野.............我咩都唔知架!
ATTENTION: 不要自言自語, 小心被禁言!
原帖由 ffeel 於 2008-10-28 04:28 PM 發表
閃人咯....食住花生等睇戏@@
886你條利~
原帖由 ffeel 於 2008-10-28 04:31 PM 發表

搞搞震無幫襯  , 又一个无药可救啦    
以後唔理你
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-28 04:30 PM 發表

我不想响度劏大公鸡啊.... 不好逼我出手

大公鸡..阿灿  
mickey, 不要係我面前劏大公鸡啊
原帖由 CC517 於 2008-10-28 04:33 PM 發表

你是來踩場的嗎.
旺財乖~
你個靚主人要瞓啦~
原帖由 ffeel 於 2008-10-28 04:37 PM 發表

無奈的利dup利~^^v
french kiss??
原帖由 CC517 於 2008-10-28 04:39 PM 發表

小雞都比人蝦, 叫貓哥幫拖啦.
你懂法語就幫拖啦
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-28 04:45 PM 發表

放心yamyam...是劏大公鸡.. 特别是阿灿...

yamyam 是我老姐妹
老太婆婆...嘻嘻
good night~~
來探探mickey
旺財仲有無同壞蛋玩?
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-30 03:11 PM 發表
  yamyam......你只大公鸡.无跟踪你啊
真 怪 誕 呀 又 有 趣 你 望 望 公 園 裡
有 四 百 隻 雞 雞 喔 喔 喔 是 何 家 的 不 知 道

何 家 公 雞 ? 何 家 猜 !
何 家 小 雞 ? 何 家 猜 !
何 家 公 雞 ? 何 家 猜 !
何 家 母 雞 ? 喔 喔 喔 !

太多大公雞了, 你講邊隻??
原帖由 akudan 於 2008-10-30 03:29 PM 發表
猫猫又不知走去边捉老鼠啦
akudan,你個頭像好特別啊