返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-9-15 12:47 AM 發表
小雞, 你來侍候你主人我嗎 快去洗廁所吧.
用你條貓尾洗刷廁所
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 CC517 於 2008-9-15 12:49 AM 發表
我都閃了, G N A
記得吹番乾才瞓, 唔好冷親!
來探探MICKEY & 踩踩貓尾
來探探MICKEY~
I guess Mickey is still in her sweet dream..
旺財.........起身啦
原帖由 rrliew 於 2008-9-18 08:03 AM 發表

why ayam know
because yam yam is a dream catcher...hehe
旺財is in love??
原帖由 CC517 於 2008-9-19 03:18 PM 發表
小雞, 給你一個鍚.422881
旺財乖..
原帖由 Geai 於 2008-9-19 03:21 PM 發表
u come out of water la  
went out to have dinner with friends...so full now
原帖由 CC517 於 2008-9-19 03:25 PM 發表
422889不給臉啊.
where is your manner????
原帖由 CC517 於 2008-9-19 03:26 PM 發表
咁核突, 唔同你玩.
不是要錫錫嗎???
late dinner....
原帖由 CC517 於 2008-9-19 03:35 PM 發表
成日採礦, 好核突的小雞.
加料落D貓餅到, 好有營養
原帖由 CC517 於 2008-9-19 03:37 PM 發表
唔怕先殺小雞.422909
米飯班主都夠膽KILL??