返回列表 回復 發帖
喵喵下午好
BeiDouChef 發表於 2014-9-18 04:04 PM
下午好!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
我剛剛才忙完上來
BeiDouChef 發表於 2014-9-18 04:32 PM
我今日一早就走咗喇!唔理人,下午真爽
甘爽可以早退?
lhy92725 發表於 2014-9-18 04:45 PM
請假嘎嘛!反正都走,唔使睇人面色
喵女唔使做
CC517 發表於 2014-9-18 11:20 PM
係呀!放過大假,去旅遊!

終於可以解脫呢間公司
決定辭職啦?
lhy92725 發表於 2014-9-18 11:21 PM
時刻准備著
我都有經濟壓力嘎!只不過唔想喺呢間公司浪費青春
如果我是喵喵,我明天帶三個月的工資回到公司馬上辭職!
Pedestrian_A 發表於 2014-9-19 05:03 AM
我唔会炒公司过喔!做咩要赊底俾佢
勿喵喵揾到咗个廣州富二代仲係中央委員呀? 咁正唔使撈?
pknoface 發表於 2014-9-19 10:18 AM
點解辞职就会係識到富二代??
基本上我辞职公司仲会出粮,仲要你做唔够一个月都有
你的新情人有很多錢! 雞碎那麼多$你不在乎
Pedestrian_A 發表於 2014-9-20 04:58 AM
幾時講過新情人有錢,我都冇新情人
喵喵早晨. 周未愉快.
pknoface 發表於 2014-9-20 07:57 AM
掌門早晨呀!今日咁早嘅
就係!你原來個地址假嘅
佢唔抵得掌門多囡嘛!妒忌
边度有個藏女閣呀?
pknoface 發表於 2014-9-21 09:47 PM
好明顯掌門有幾個喇!佢羨慕唔嚟
喵喵果然係企起正義既一边! 你都知路人甲成日想造返奪其他人既門派. 見到我徒弟有幾分姿色就成日單戀佢. 我徒弟唔騷佢, 佢就變到傻咗啦. 依家咪成日乱咁講野囉. ...
pknoface 發表於 2014-9-21 09:51 PM
主要佢想去你藏女閣,搵你徒弟!我哋千其唔好俾佢跟蹤到