返回列表 回復 發帖
我地都是公司包餐,不过起码1230之后先有得食
lhy92725 發表於 2014-9-16 04:43 PM
咁晏呀!我哋1點鐘要做嘢,所以要揾時間訓覺
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
我地無訓覺時間,食完要開工咯
lhy92725 發表於 2014-9-16 05:46 PM
究竟咩工嚟嘎!既然冇中午觉训〜不过我地以前都係冇
香港老細的工系甘啦
lhy92725 發表於 2014-9-16 11:05 PM
我以前香港老细都俾我地休息
喵晚上好
CC517 發表於 2014-9-16 11:42 PM
你哋個個都咁早訓嘅
12點前係夜,12點後係早
lckiong 發表於 2014-9-17 01:47 AM
你咁講都啱嘅
喵喵甘夜吾訓對皮膚吾好
lhy92725 發表於 2014-9-17 08:27 AM
尋晚因為要寫嘢所以咁夜,一向我11點幾就訓
喵喵早晨.
pknoface 發表於 2014-9-17 08:36 AM
掌門,早晨喔
掌門現在忙到基本無點出現
lhy92725 發表於 2014-9-17 10:51 AM
咁其實個個都忙
掌門現在忙到基本無點出現
lhy92725 發表於 2014-9-17 10:51 AM
啱啱先同df食完飯,準備返屋企
今晚出街食啊?去邊啊
lhy92725 發表於 2014-9-17 09:50 PM
去食日本料理,喺东川路。都可以嘅
小心啲核幅射喎. 啲魚係唔係起日本海游過黎架?
pknoface 發表於 2014-9-18 09:44 AM
我哋已經日日試毒嘎喇!就算有輻射都si唔去
聽聞是歐洲嘅,你信唔信就自己負責啦
lhy92725 發表於 2014-9-18 10:29 AM
係佢講嘅je!我哋又點知
所以咯,啃得落就食,食完無事米得咯
lhy92725 發表於 2014-9-18 03:22 PM
e+唔啃都要啃,一係餓si,一係毒si,反正都要si。寧願做個飽鬼
掌門真搞笑! 日本料理才料不是一定來自日本.
Pedestrian_A 發表於 2014-9-18 04:03 PM
講明係掌門,當然係咁理解。佢仲活喺古代,唔同你講係東瀛,已经進步咗
喵喵下午好
BeiDouChef 發表於 2014-9-18 04:04 PM
下午好!你唔使做嘢?咁得閒上嚟