返回列表 回復 發帖
喵喵 早晨
BeiDouChef 發表於 2014-9-15 05:31 AM
唔好日日摞食物引誘呢!我要減肥嘎
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
喵喵早晨.
pknoface 發表於 2014-9-15 07:00 AM
掌門早晨啦!
準備嘎喇!唔止打,仲想踩添!估唔到自己又捉蟲入屎忽
係我升佢上嚟嘎!e+我俾人削權,今日仲要老閪我,唔講粗口都唔得!唔煩就其,我已经對佢多一事不如少一事嘎喇。點知今日仲要咁寸,唔嬲就其
佢入嚟就已經嫁咗人嘎喇!係個阿姨嚟,我好後悔
咁你話我後唔後悔,e+先俾壓住,我好唔抵
我已经睇得好開,發洩下就冇事喇
你哋咁夜嘅??我早就訓咗
冇嘅今日,我已经好好多喇!今晚準備同個f,去打小人。我走後,望個部門執笠,返屋企湊仔喇
我走都唔會要佢好過,人哋點對我,我咪點對佢囖!你尊重我,我咪尊重你!我走之前一定玩si佢
甘你開始部署未啊
lhy92725 發表於 2014-9-16 12:03 PM
未喔!我見仲有幾個月時間,慢慢玩死
喵喵午安.
pknoface 發表於 2014-9-16 12:21 PM
掌門好!
喵喵食咗晏未呀?
pknoface 發表於 2014-9-16 12:41 PM
早就食完喇!準備
你甘早啊,今日我早佐食都是剛食玩
lhy92725 發表於 2014-9-16 01:09 PM
我哋係差唔多12點就有得食,而且係公司包餐,唔使諗
女人與女人的鬥爭
Pedestrian_A 發表於 2014-9-16 03:30 PM
冇呀!我對人好斯文嘎!千其唔好誤會我