返回列表 回復 發帖
好似呢兩日唔見金魚掌門嘅?
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
咁CC都唔上嚟同我傾計!

啱啱先整完指甲,好攰
比人拉佐
lhy92725 發表於 2014-9-9 05:03 PM
原來係做金魚佬做得多,又成日呃d妹妹仔,所以俾人拉咗?
喵喵  晚上好
BeiDouChef 發表於 2014-9-9 09:06 PM
你好呀!點稱呼你??
應該就系啦,有無搵你保釋佢啊?
lhy92725 發表於 2014-9-9 09:22 PM
佢應該揾CC保釋佢多d,佢哋相隔近
咁掌門唯有喺果度做張三瘋囖
我叫chef 水區人都叫我大廚2934538
BeiDouChef 發表於 2014-9-9 09:33 PM
大廚??煮嘢好叻嘎
煮嘢不曬好叻 主要用心煮就會好吃 2934611
BeiDouChef 發表於 2014-9-10 12:24 AM
咁大廚煮俾我試下喇!我食家嚟嘎
公義!!! 我會找到小師妹救她出地獄!
Pedestrian_A 發表於 2014-9-10 05:05 AM
邊個係你小師妹呀!等我有機會認識下大師兄
今日咩事
小師妹好正嘎?唔通佢係傳說中嘅小龍女
點解講到咁嘅話題嘅
又準備落班喇!我要充實d呀
我們在尋找快樂洗碗方法
Pedestrian_A 發表於 2014-9-11 04:07 PM
大廚唔係煮餸嘅咩?點解又洗碗嘅
原來係咁,我仲以為佢要喺做嘢果度添