返回列表 回復 發帖

我终于返嚟呢个大家庭

好挂住,曾经陪我吹水嘅所有人唔知大家仲记唔記得我呢個人呢

評分次數

喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
記得就好喇!我好掛住你哋
我仲未係阿姨~唔好叫到咁老 13# pknoface
6# pknoface
咁都俾你估到,好彩我都暫時未俾人唔記得
Hello靚女,我係匿名哥哥
Anonymous 發表於 2014-9-5 11:17 AM
HI!匿名哥哥
喵喵收工啦?
lhy92725 發表於 2014-9-5 04:16 PM
未呀!不过就快啦!你仲返緊??
是呀,我地收六点啊
不过今日夜D先闪都吾迟
太早外面肯定好多人好塞车
lhy92725 發表於 2014-9-5 04:24 PM
我已經落班,坐緊地鐵啦!我哋都好似未出嚟坐下喔
有新帖哦~支持下先
BeiDouChef 發表於 2014-9-5 04:29 PM
我以前都有帖喺度嘎!但係太耐冇返嚟,已經駐入咁多新血都唔知,俾人當後輩添
water fish come out ....
qqbubu 發表於 2014-9-5 05:03 PM
qq,好似long time no see
發下貓威啲人先會注意到妳架
lckiong 發表於 2014-9-5 05:34 PM
我好斯文嘎!發唔到貓威喔
我初來水區的時候都已經沒見你 我才是後輩 2931899
BeiDouChef 發表於 2014-9-5 05:41 PM
我喺呢個網站都有5.6年喇!只係我周不時會潛水囖
斯文貓
chan200308 發表於 2014-9-5 06:47 PM
我不嬲都斯文嘎我以前有冇同你傾過
而家認識吓 我叫陳sir, 你點稱呼呀 !
chan200308 發表於 2014-9-5 07:24 PM
我咪叫喵喵囖!以前佢哋都係咁叫我
嗱, 你都识講係太耐冇返黎啦. 即係幾十年前既事囉喎. 仲唔係我地既前輩?
pknoface 發表於 2014-9-5 08:51 PM
邊有幾十年前呀!我唔係好老je
喵喵晚上好啊.
pknoface 發表於 2014-9-5 08:51 PM
你好似係90後?