返回列表 回復 發帖
原帖由 YUYUME 於 19/10/2008 16:43 發表
嘔落藍雲度
....藍雲好無姑ar ....
原帖由 CC517 於 19/10/2008 16:48 發表

JJ 你不怕頭上的小鳥 all ng ng 嗎.
......慣了............
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 chfong2 於 19/10/2008 16:52 發表
头先睇到你有1.3Mil ? 现在去了哪里?收埋去边?
開始互相猜度.... .............
原帖由 h2o 於 19/10/2008 16:48 發表

OMG...你咁都講得出
fai fai 教ga
原帖由 h2o 於 19/10/2008 16:49 發表

嘔落你度先真
mr ko...... ..........你病就唔好過黎la....去其他post嘔...la....

remember dun 嘔落my post, ricky's post & dick's post ar
原帖由 h2o 於 19/10/2008 16:59 發表

輝哥教你講D咁既野
唔想弄污 "遭", 我正常的做法姐 ~~~
原帖由 miaomiao88 於 19/10/2008 16:56 發表

他今朝比钱我,我剩下115 又的确令人怀疑咔...我下次会收埋D咔啦!
icic~~~miao 好  吖~~~~~
原帖由 DOBI 於 19/10/2008 16:56 發表

神秘樓=便秘樓......等DICKDICK疴出嚟
......dobi 做乜唱衰我boss間疯人馆 ar
雖然呢度有人狂 .......又重殺氣......又有人賣廣告....有人rob$$$......但我見到cf & miao依然v. sweet sweet~~~

回應 DOBI 第 9477 篇文章

my fai fai is 手機短片部咋........
原帖由 h2o 於 19/10/2008 17:12 發表

今晚爆左佢
yeah~~一齊爆 我等$$$洗ar
原帖由 潘.朵拉 於 19/10/2008 17:13 發表

小白是只。。。
是what ar???
原帖由 qqbubu 於 19/10/2008 17:18 發表

没眼看你们两个哦!
qq~~~你也可同judy

<-- she is judy
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 YUYUME 於 19/10/2008 17:18 發表
大家買我win~實冇錯
邊度可下注ar
原帖由 miaomiao88 於 19/10/2008 17:23 發表

oh no, ady got mrs. QQ, she is 潘潘!!

pls go to QQ club & see lah..
oh~~on which page ar???

congrats ar~~qq & 潘潘