返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 19/10/2008 15:08 發表

我係超級靚.....唔同你  
最弊你只有kid body .......同我的devil body冇得比
原帖由 山棻爺爺 於 19/10/2008 15:12 發表

發生什麼事....原來你地同我一樣(又怕醜, 又靚)我都係而加先知....
山棻 .....乜你都係架?!!!
原帖由 潘.朵拉 於 19/10/2008 15:09 發表

哈哈哈...是吗?

不是啦...
我乱放的...
wahaha ~~那 where u from ar???
原帖由 YUYUME 於 19/10/2008 15:22 發表
自大狂
..... .......被發現了.....
原帖由 DOBI 於 19/10/2008 15:26 發表

LEE   D  係你唱我嘅啫........
如果佢哋見到我真人就 咁啦   
.............

dobi......你又話有金嘅 where sin???
原帖由 YUYUME 於 19/10/2008 15:28 發表
仙女下凡(wongjj)
thanks ~~超索yuyume

see  ~~~在你那兒學的 -->
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 nicnic1161 於 19/10/2008 15:31 發表

车~,算得咩啊,只要你开心
nic nic你想同我波屎, mr lai , rr & 榮仔爭dobi ma???
原帖由 YUYUME 於 19/10/2008 15:37 發表
哈哈~~索屁~
哈哈~第一次學嗎?
係ar~~~ ~~你包方飽好得意~~~

我的signature只限用灰字.....
原帖由 nicnic1161 於 19/10/2008 15:39 發表

好有性格啊
殺人有性格ma?....... ....nic nic中晒devil毒了...
原帖由 h2o 於 19/10/2008 15:42 發表

個devil girl咁搶手咩??
你可以add danny仔啊
hi~~waterson (mr ko)~~~~wake up la~~~
原帖由 YUYUME 於 19/10/2008 15:44 發表
哈哈~~係咩...琴日正~

點解只限用灰字啊~~
....我無得放大d字...又冇color揀...... ....maybe....我太低級
原帖由 dicksonkhan 於 19/10/2008 15:46 發表
JJ你把我说成什么啊!等下炒你鱿鱼你才知道!
...boss.....殺到...... ......

小白白 ~~~~等你很久了~~~
原帖由 YUYUME 於 19/10/2008 15:50 發表
你好抵死
為有加d靚圖先

回應 h2o 第 9224 篇文章

mr ko....洗唔洗放咁大隻字 ....仲teacher上身用紅字

回應 DOBI 第 9249 篇文章

....又咁大粒字 + teacher上身