返回列表 回復 發帖
原帖由 kingworld 於 2008-9-16 11:46 PM 發表
係埋晤係兄弟幫就無野送
甘不如我解散家族加入你地兄弟幫嘍
兄弟幫收我嗎??
我是來者不拒的 加上你是有錢人
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ice.key 於 2008-9-17 01:25 AM 發表

老大回來了..~~我諗我升唔到十大會被人打死呀..~~
咁又唔會,我地兄弟幫係最和平
原帖由 ice.key 於 2008-9-17 01:38 AM 發表

係咩...~~~
難道不是嗎
原帖由 blueocean 於 2008-9-17 03:07 AM 發表

和平會玩電鋸
電鋸係我平時打怪的基本裝備,大家千奇唔好誤會我最反對暴力
原帖由 ndctim 於 2008-9-17 07:21 AM 發表
hi hi everybody~~

bubu在嗎?
bubu已經魂歸天國 你要上去找他嗎
原帖由 ndctim 於 2008-9-17 07:56 AM 發表

thx for the answer
想講聲多謝,佢昨晚幫我買左件裝-.-仲想問下次要唔要特登去pm佢??咁就唔使買咁貴
你都知你賣得貴咩 我只會要法師裝備 收?萬tvb幣1件

有就賣比我啦 價錢到時你就會知道
原帖由 ndctim 於 2008-9-17 08:08 AM 發表

我係唔會"回水"ga~~下次pm你啦~~
記得價錢我係唔會講出幾多,覺得會賺到錢就賣比我啦 係到寫低就可以,我見到收到裝備就會比錢你
暫時我收法師裝備ge價錢應該係最高
原帖由 ndctim 於 2008-9-17 08:22 AM 發表
其實我無念過有人買-.-幾出人意表lo
我經常都會幫自己成員買野,明知貴好多,我都會買,好多人都賺我唔小

800萬一件騎士裝備我都幫成員買過
原帖由 ndctim 於 2008-9-17 08:29 AM 發表

i am selling one~~go and get it!!!!!
我唔買,留比其他人買啦 祝你好運可以快快賣出
原帖由 无印良品 於 2008-9-17 08:33 AM 發表

原来系你控制住高价市场既....
現在我唔會再去二手市場買太多裝備,反正好多人都會慢慢賣唔出,跟住就會慢慢落價

我高價只係會收番我地自己家族成員的裝備,我不會阻其他人收裝備的
原帖由 d3nni5 於 2008-9-17 08:47 AM 發表
我回来啦。。

我的宠物为什么 0 忠诚度。。。
你太耐冇打怪忠誠度就會降低

成功贈送給 d3nni5 3 個 忠誠之心!
原帖由 ndctim 於 2008-9-17 08:46 AM 發表

你都咁有錢,買左佢啦~~give u 20%off~~
仲有我想問問bubu換錢嗎??i want tvb$$>.
暫時唔買住 本來有換錢服務,不過現在暫停,因為寵物幣太多
原帖由 d3nni5 於 2008-9-17 08:55 AM 發表
那么快。。。
多谢你的忠誠之心!。。应该没用
冬眠几天变回100了。。

有什么负面效果如果忠诚是0。。
基本上係冇,最多都係打唔到怪
原帖由 ice.key 於 2008-9-17 08:56 AM 發表

你咁多就快d俾d我洗啦..~~
你都有唔小啦,重想要埋我D錢