返回列表 回復 發帖
原帖由 xenos68 於 2008-8-2 08:31 PM 發表

成功贈送給 yy@sam 5 個 雙倍金錢卡!
比你快過我我都要去休息下,好累
原帖由 yy@sam 於 2008-8-2 11:02 PM 發表
老大......我的红宝石又完了......还可以像您拿吗
再給你一點
原帖由 jjj9930 於 2008-8-2 11:27 PM 發表
紅寶石          yy@sam          200          送禮          2008-08-02 23:26:55
謝謝你幫忙jjj9930
原帖由 ice.key 於 2008-8-3 01:21 AM 發表
我今天不升lv呀...jj9930快d追呀...~~如果唔係就追唔都我呀..~~~哈哈哈哈..~~
重有幾十級就追到我啦ice.key ,準備定罰款給我
今日玩一陣就會休息下,好累

幾時會開公司
原帖由 yahoohk1 於 2008-8-3 12:54 PM 發表
我已經2轉
這個給你

成功贈送給 yahoohk1 1 個 王者之劍!

成功贈送給 yahoohk1 1 個 王者之墜!

成功贈送給 yahoohk1 1 個 王者頭盔!

成功贈送給 yahoohk1 1 個 王者聖甲!

成功贈送給 yahoohk1 1 個 王者疾靴!
現在最多的是我 ice.key你會抽資落價嗎
我沒所謂啦輸嬴都 ,我也差不多睡了
各位成員如果到了可以拿取裝備的轉數,而又是選擇了做裝備的職業,請不用客氣,在這問我拿裝備就可以了

不過如果你們本身已經有的裝備,我將不會重複給予
我也沒時間打怪 ,現在要去冬眠了
近來大家都去了炒股 ,你也加入吧 ,我差不多要去冬眠了
絕對是,累死我了,剛才我都幫你推到收市 ,又係休息時間
原帖由 janleung 於 2008-8-5 10:50 PM 發表

咁如果我有咗一套刺客(自己買嘅),到時可唔可以再問你攞騎士或法神套裝??
只要是你本身沒有的貴重裝備,到時你都可以問我,不過記得如果你做緊騎士,但係你問我拿法師裝備,我是不會給的
原帖由 hoong04 於 2008-8-5 11:04 PM 發表
成功放入家族倉庫 1 個 聖騎士項鏈 !
剛剛打到的
好感動 ,明天買多點你的股票
ice.key 可以換點寵物幣給我嗎   5對1加送神秘禮物