返回列表 回復 發帖
原帖由 weare 於 2008-7-30 08:06 PM 發表
老大可以的就送把必殺之劍拉,到时也可能要用.
成功贈送給 weare 1 個 必殺之劍!
原帖由 jasonlcs87 於 2008-7-30 07:54 PM 發表
老大,你的积分怎样换的啊?
現在已經停止了對換積分功能,本來是可以在社區銀行進行對換的,不過可以等待下次的機會,詳情要多留意論壇的公報
原帖由 1739jay 於 2008-7-30 10:15 PM 發表
老大我想要些复活石,可以给我吗?

成功贈送給 1739jay 20 個 復活寶石!
原帖由 1739jay 於 2008-7-31 01:37 AM 發表
谢谢老大,请问要在那里才能找到:召喚術領悟之書
和光爆術領悟之書。
到寵物區裡面的魔法院可以學到
大家如果有買到我地家族的17號股票,現在又是賺錢中的話,可以幫我100,100放出嗎,感謝各位
原帖由 ice.key 於 2008-7-31 11:44 AM 發表

好的...沒問題..~~
好多謝你幫我ice.key
原帖由 blueocean 於 2008-7-31 01:32 PM 發表

what do I get if I help you la
danny如果你想幫我 ,請先交出10億tvb幣先
原帖由 xenos68 於 2008-7-31 02:16 PM 發表
我都想開公司
但怕資金不夠
開公司好累 終於大約知道點做,大家如果有買,記得見高價就放(現在升番高一點)

我支持你,快D努力賺多點
現在漲停,大家可以放出去,sorry , ice.key 現在可以放多點都冇問題

yy@sam如果你入股價錢高($6以上),現在就放啦,明天我可能會抽資令隻股落價,到時大家低價買入,可以賺多一點,今日不會再有行動,好累
明日幾時落價未決定,不過落價前,我會預先在帖寫下時間,大家要留意下
原帖由 hoong04 於 2008-7-31 11:53 PM 發表
hoong04 英雄之靴 2 貢獻 2008-07-31 23:49:54
hoong04 王者疾靴 4 貢獻 2008-07-31 23:49:45
hoong04 英雄護甲 3 貢獻 2008-07-31 23:49:26
hoong04 英雄頭盔 1 貢獻 2008-07-31 23:49:04
hoong04 王者頭盔 2  ...
hoong04好多謝你貢獻家族 ,還有你升得好快呀 ,好快就會追到我

成功贈送給 hoong04 1 個 聖騎士項鏈!
原帖由 doctor.n 於 2008-7-31 07:40 PM 發表
成功贈送給 bubu1109 1 個 雙倍攻擊卡!
謝謝你doctor.n 卡我收下了,錢已經給回你,你自己存起
暫時沒有行動,大家放心入股
10:00am會開始抽資大幅落價,大家如果有買就要留意一下

唔見大家打怪
如果價錢唔係太高,繼續持股都冇問題,因為正常都會日日升一點,我會在虛擬股市區裡面的帖,寫低幾時會抽資落價,大家記得留意下