返回列表 回復 發帖
原帖由 ice.key 於 2008-7-30 01:17 AM 發表
二手市場的東東愈賣愈平....~~~就快沒得賺了...~~
我也是這麼覺得,可能沒有太多新人加入有關,舊人打裝備多,新人買裝備小
原帖由 ice.key 於 2008-7-30 01:35 AM 發表

新人加入家族想要什麼裝都有...我放出去的多做都是家主或舊人買的..英雄之劍bubu11098500003800002008-07-28 08:38:09英雄頭盔bubu11095580002755002008-07-28 08:36:16復活寶石bubu110914019002527002008-07-28  ...
下次我買物品裝備在這裡問大家啦,各位成員到時寫低價錢和數量 ,我看看那一個比較平就同佢買啦
記得價錢不能太高
原帖由 xenos68 於 2008-7-30 01:45 AM 發表

一齊托市
記得我地兄弟幫寵物家族公司開了之後幫忙推股 其他詳細情況,等公司開了之後我再發帖告訴大家(在虛擬股市那邊)
給你

成功贈送給 stephenhor 1 個 法神戒指!
原帖由 stephenhor 於 2008-7-30 03:13 AM 發表
谢谢老大,可不可以跟你买股?很闷啊!!!
我地家族ge公司好像要早上9點先開始上市,現在我也不知道買什麼,我暫時放晒我手上的股票,大家今日買股要小心,有新公司上市前,

有可能隨時會跌得好利害,想開公司的人需要資金,所以隨時會放晒手上股份,令到股價大跌.
原帖由 karchuan 於 2008-7-30 04:20 AM 發表
大佬,你申请既上市公司放到59400股甘多啊!!!
其實我都唔知要整幾多股先係正確 ,不過應該冇問題,只要大家多多支持我就好了
原帖由 ice.key 於 2008-7-30 04:20 AM 發表
英雄護甲 bubu1109 7 50000 332500 2008-07-30 04:18:24

老大你又來了.....你要買就問我啦....~~~~我放下二手市場打個八折給你呀.....
唔駛介意啦,我覺得已經好平
原帖由 ice.key 於 2008-7-30 04:33 AM 發表

老大你幾錢1股呀...~~~如果5元一股我怕我一個人都買成差不多10萬股呀....~~~~
我都唔知係點,因為我其實玩左唔係好耐,到時你見有數量就買入啦,賺到錢就放一半,放完見價錢回落一點再入,股價會一路升(段估)
原帖由 ice.key 於 2008-7-30 04:36 AM 發表

我放出去那些一定會係平呀....因為王者裝多數都是低轉才有用呀.....低轉都不會有太多錢呀...~~
我經常會入定王者,刺客這兩樣裝備,我想儲存多一點,降低成員拿取裝備的轉數,這樣成員升級會輕鬆一點
原帖由 ice.key 於 2008-7-30 04:50 AM 發表
寵物幣 bubu1109 1000000 送禮 2008-07-30 04:48:05

我們的老大怎可這樣缺錢呢

少少意思呀....
不用給我  ,我會打怪賺回來
咁又唔好,我都要留一點tvb幣 這些tvb幣也是別人給我的
原帖由 ice.key 於 2008-7-30 05:11 AM 發表

那就當我向你買了5張exe卡啦...~~~~你不要這樣煩啦...~~~不然我叫你女人啦...~~~~(我係女的都沒有你這樣煩呀...)
你當我係女人好啦
原帖由 ice.key 於 2008-7-30 05:21 AM 發表
那好啦.......你以後就是女人....我會叫你做女人...不是叫你做老大呀..~~~
咁又唔好 ,叫番做老大好一點
原帖由 alen03 於 2008-7-30 06:45 AM 發表
我到92好像很难升级了...
剛剛給了你一點物品和一點寵物幣,建議你到事務所重置點數,跟住去學法師的技能,0轉升到1轉,法師會比較快,

做法師可以參考這帖的第一版,有寫下怎樣打怪比較快升級,希望幫到你

股市開公司好累,我要冬眠休息下,有成員要物品,大家要幫忙一下先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件