返回列表 回復 發帖
原帖由 afpd 於 2008-7-27 12:30 PM 發表
兄弟帮越来越热闹了。
老大我今晚要努力登上兄弟帮家族的第一页
老大你等我。
我都要努力下 ,點可以咁易比你地追到我
原帖由 karchuan 於 2008-7-27 12:50 PM 發表
刺客有些难练啊!!!我打怪打到手指都弯吾到,麻痹噻!!!我老鼠差吾多可以换啦!!!
打到隻手咁樣就要休息下,唔好打怪住,身體要緊
現在開始追到我罰款100萬寵物幣
原帖由 karchuan 於 2008-7-27 04:10 PM 發表
大家黎评下理,梯下你们有乜感想!!!
http://www1.tvbnow.com/thread-406964-1-1.html
未知是否真實,暫時可以不用理會,等版主看過是什麼狀況,到時應該會解釋給大家知道,估計
原帖由 karchuan 於 2008-7-27 08:28 PM 發表
聖騎士項鏈        bubu1109        2        送禮        2008-07-27 20:26:45
英雄之靴        bubu1109        2        送禮        2008-07-27 20:25:36
王者疾靴        bubu1109        1        送禮        2008-07-27 20:25:24
英雄護甲        bubu1109        3        送禮        2008-07-27 20:24:45
王者聖甲        bubu1109         ...
越來越多可靠的成員,太感動
原帖由 ice.key 於 2008-7-27 08:41 PM 發表
老大呀...~~~我可以用2只法神戒指換你1只法神之靴嗎...~~~???
不用換,拿去用啦

成功贈送給 ice.key 1 個 法神之靴!
原帖由 ice.key 於 2008-7-27 09:11 PM 發表
因為我想自己擁有呀...~~~~所以都係俾你啦...~~~哈哈....

法神戒指 bubu1109 2 送禮 2008-07-27 21:10:39
我給大家的裝備是不用給回我的  , 所以已經是你的了 拿去變賣賺錢啦

成功贈送給 ice.key 2 個 法神戒指!
原帖由 ice.key 於 2008-7-27 09:57 PM 發表
反正都係俾你啦...~~~當我貢獻給組員啦..~~~
錢我多的是...~~~~法神戒指我都有幾只啦...~~~不怕不怕....
法神戒指 bubu1109 2 送禮 2008-07-27 21:56:57
好感動 送你熱吻一個
原帖由 qhtwex 於 2008-7-27 10:43 PM 發表
我快3转了,可否给我套英雄的哦?
拿英雄套裝的條件是4轉 ,記得看這帖的第1版,不過見你努力升級,可以先給你

成功贈送給 qhtwex 1 個 英雄之劍!

成功贈送給 qhtwex 1 個 英雄之墜!

成功贈送給 qhtwex 1 個 英雄頭盔!

成功贈送給 qhtwex 1 個 英雄護甲!

成功贈送給 qhtwex 1 個 英雄之靴!
原帖由 xenos68 於 2008-7-27 11:30 PM 發表
打到必殺劍
但有什麼用呀
裝備必殺之劍和財富戒指,使用2倍金錢卡打怪,見到論壇巡檢一定要打他,因為最多錢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 karchuan 於 2008-7-28 01:23 AM 發表
甘借我一把必杀剑啦,如果我打到就还返卑你!!!
成功贈送給 karchuan 1 個 必殺之劍!
原帖由 karchuan 於 2008-7-28 01:29 AM 發表
人地第一次转刺客,尽然话我笨!!!
迟点煎左你层皮去!!!
大家都要冷靜D,有問題我建議成員去競技場決鬥,不過兩個刺客決鬥,可能大家打唔到大家
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 karchuan 於 2008-7-28 02:00 AM 發表
我地开玩笑即,吾讲边度有的笑呢???吾好介意!!!
放心啦,我不會誤會大家的,我也是經常開玩笑的一個
原帖由 hoong04 於 2008-7-28 02:02 AM 發表
老大 如果转騎士 点数要怎么加
玩了10转刺客现在想试试看玩騎士
有人可以告诉我吗 还有要注意什么。。。。。。
我沒有做過騎士,我也不知怎樣加點 ,你等等,應該會有人答你的
原帖由 karchuan 於 2008-7-28 02:05 AM 發表
大家,去买南韩!!!有人推紧
已經買完,現在買10號股