返回列表 回復 發帖
原帖由 hoong04 於 2008-7-26 12:20 AM 發表
老大 我打到英雄之墜 啦

成功放入家族倉庫 1 個 英雄之墜 !
謝謝你hoong04
原帖由 stephenhor 於 2008-7-26 12:52 AM 發表
这位彭大人你好,老大我好像没见过彭大人??他是。。。。。
彭大人是我的朋友
掛住玩股市,冇時間打怪,就離比大家追到
原帖由 weare 於 2008-7-26 02:47 PM 發表
老大我现在需要些复活宝石啊..
剛剛給了
原帖由 GQG 於 2008-7-26 03:41 PM 發表
老大!我可唔可以要d红宝石啊?少少就够啦…
我冇晒钱啊… up唔到level左… 惨!
給了你一點寵物幣
原帖由 yy@sam 於 2008-7-26 04:41 PM 發表
hi 是我...... 我刚买了宠物.....还不大会玩...刚刚还给人打死了.....可以教教我吗??
歡迎你加入[email=yy@sam]yy@sam[/email] ,需要裝備或物品可以在家族的倉庫裡取得,有問題或需要什麼也可以在這帖找我
原帖由 jiamunan 於 2008-7-26 06:33 PM 發表
谢谢
不知如何让入宠物家族呢
在寵物區裡面按(寵物家族),可以看到各寵物家族,選擇你想加入的家族按加入就可以了

http://www.tvbnow.com/pet.php?index=family
原帖由 ice.key 於 2008-7-26 06:59 PM 發表

老大永遠都這樣好呀..~~
沒有你說的那麼好啦 ,這是我應該為大家做,不過我也不可能做到100分,只有盡能力啦我
大家知道在個人資料內:寵物轉帳幣: 0 元,是什麼嗎 希望有人解答 送10萬寵物幣獎勵
原帖由 karchuan 於 2008-7-26 07:51 PM 發表
如果我冇估错的话,因该系tvb币兑宠物币汇率黎既!!!
tvb幣對換寵物幣或寵物幣對換tvb幣都不是,我已經試過了
原帖由 weare 於 2008-7-26 08:06 PM 發表
老大去了边啊/ 这么晚才铺头啊?
早上去了冬眠啦我,又要打怪又要玩股市又要傾msn還有很多事情要做太累了
原帖由 weare 於 2008-7-26 08:24 PM 發表
老大整天去炒股应该是上界的王者吧..
我上一界在最後9日才開始學玩股票,基本上我和新手一樣
應該會有成員上市的,放心
暫時重支持得到,萬一支持唔住,我會放棄股市
我好耐都冇打過法師裝備啦