返回列表 回復 發帖
為什麼頭盔要x2 段估你隻寵物唔會有兩個頭掛

成功贈送給 babababy919 1 個 英雄頭盔!
ice.key如果你知道你唔會笑,可能重會鬧佢 我自己就覺得好得意
babababy919你在pm說的事,我就唔回覆你啦,如果你再次想做,到時你話我知啦
raylam168 經常用分身術,等我地見唔到佢個真身出現 raylam168已經唔想來家族坐
原帖由 ice.key 於 2008-7-19 03:48 PM 發表

老大唔好俾返把王者之劍佢呀..~~~~~
咁又唔好,最多公開佢pm我的內容好啦

成功贈送給 babababy919 1 個 王者之劍!
原帖由 babababy919 於 2008-7-19 03:54 PM 發表
我個仔就讀書~
baby你幾多歲呀 未婚爸爸 我都係八卦下炸
原帖由 babababy919 於 2008-7-19 04:08 PM 發表
上you tube揾babababy919就見我個仔~
原來你真係有,我以為你亂講 天若有情
小朋友係最得意

我也是網絡上的一個壞蛋
原帖由 babababy919 於 2008-7-19 05:04 PM 發表
老大~~~~~~~~~~~卡卡卡卡卡卡卡卡卡卡卡咩卡都好~
成功贈送給 babababy919 1 個 雙倍金錢卡!
這張才是真的

成功贈送給 babababy919 1 個 雙倍經驗卡!
原帖由 weare 於 2008-7-19 05:38 PM 發表
现在4转了,但是红宝石和复活宝石小了,能送多点吗?   现在升级确实有点难啊,能不能送一套法师啊?
拿法師裝備需要12轉 看看家族帖的第1版 不過我經常會提早給成員裝備

成功贈送給 weare 20 個 復活寶石!

成功贈送給 weare 500 個 紅寶石!
原帖由 ice.key 於 2008-7-19 07:33 PM 發表

唔係呀 ...~~~~~~小心d啦...~~~你好可憐呀..~~~
可憐的是我吧 又要送上貢品

成功贈送給 xenos68 20 個 復活寶石!
原帖由 ice.key 於 2008-7-19 07:07 PM 發表
老大你咁好就送給你啦..~~
雙倍攻擊卡 bubu1109 1 送禮 2008-07-19 19:06:36
小小意思呀..~~~哈哈哈哈哈..~~
多謝你 可惜我都係會送比人
好辛苦先打到一粒神秘寶石
原帖由 xenos68 於 2008-7-19 11:13 PM 發表

我剛好容易打了一粒

6轉刺客好還是繼續法師
我都唔識答你,我做來做去都係法師