返回列表 回復 發帖
原帖由 hihihuhu 於 2008-7-18 01:10 PM 發表
TVB: 561 元
存款: 0 元

bubu brother    what  you  doing  arrr   i not  see  you  gambling  wo
因為我要高級過danny 所以用晒D錢買功勳
原帖由 blueocean 於 2008-7-18 09:46 PM 發表
haha.......you know I can still buy 功勳 now
wow 咁快比你睇到 danny 你唔可以浪費tvb來升級功勳,因為要留番比我用
原帖由 babababy919 於 2008-7-18 09:47 PM 發表
唉~~~363775想死~~~一個鍾先升得100~
你已經算好好啦 我比你重升得慢
基本上大家不用買功勳,我只係覺得有需要先升小小

如果想用tvb幣換功勳,最後限期好像是今天19號
重要的是對論壇的支持,而不是稱號,反正高級低級也只是一個名稱,不用在意啦

我升級只是為了增加短消息的上限
原帖由 stephenhor 於 2008-7-19 04:13 AM 發表
老大我的红宝石快用完了!!!    SOS SOS
成功贈送給 stephenhor 500 個 紅寶石!
原帖由 babababy919 於 2008-7-19 04:43 AM 發表
有無人要寵物幣?3642715:1
見係你,幫你換啦我
原帖由 babababy919 於 2008-7-19 05:19 AM 發表
都係4百啦~364274
想清楚未
原帖由 babababy919 於 2008-7-19 05:24 AM 發表
寵物幣          bubu1109          4000000          送禮
babababy919 2008-7-19 05:27 AMTVB 800000 元
原帖由 babababy919 於 2008-7-19 05:35 AM 發表
老大~星級忍者要幾點~?
星級忍者要3000點功勳,跟住到初級武將就要8000點

股市那些是不同的,不能拿出來用

原帖由 ice.key 於 2008-7-19 05:43 AM 發表
老大我要換500萬呀..~~
好啦,換埋比你

現在這些錢也是別人給我的 ,估唔到咁快用左一半
原帖由 ice.key 於 2008-7-19 05:51 AM 發表
寵物幣 bubu1109 5000000 送禮 2008-07-19 05:50:54

謝老大呀..~~^^
ice.key 2008-7-19 06:07 AMTVB 1000000 元
原帖由 blueocean 於 2008-7-19 06:39 AM 發表

我不是玩錢, 我想玩老大 bubu1109
我想佢再次變窮
我已經好窮啦
想要什麼啦babababy919
原帖由 babababy919 於 2008-7-19 03:02 PM 發表
係老大叫我玩吓其他~
我要公開babababy919你今早發給我的短消息,有冇人想知佢同我講咩呢 (講笑唔會講出來)

成功贈送給 babababy919 1 個 英雄之劍!

成功贈送給 babababy919 1 個 英雄之墜!

成功贈送給 babababy919 1 個 英雄頭盔!

成功贈送給 babababy919 1 個 英雄護甲!

成功贈送給 babababy919 1 個 英雄之靴!