返回列表 回復 發帖
原帖由 crashersus 於 2008-2-13 10:50 AM 發表

果首你拿来改喀...系米??

首歌真系好耐啦...不过, 我5系好likeky joey..好少听拒D歌喀...

wei...你D做品尼??? 放出来啦...
我知~~你中意王菲呀嘛

我d作品.....未貼

因為情人節就到,貼篇慘情詞,怕俾人插....:019:
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
crazy 去咗邊?
俾我講兩句就走咗人??
woofy~~where ar u???crazy disappeared, come back lar
原帖由 crashersus 於 2008-2-13 10:57 AM 發表

我5是整系中2王菲...我听歌既 range好大喀...么歌都听...只要我觉得好听就得啦....

你D歌词可以放尼度啦..

http://www.tvbnow.com/forum-88-1.html

系波...听日就系情人節啦...你点过啊?? ...
大哥~~你依度係放歌詞的,我果d係改編歌詞...

我后日先係情人節,上學,在學校過~~返到晚上10點,最充實的情人節
原帖由 crazie 於 2008-2-13 10:59 AM 發表

卦住我啦咩…又話送我去青山!
你唔見到我最后一句英文咩??

我想叫返俾你激走咗的woofy~~:onion14:
吃飯啦~~

c u guy~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
吃飽飽~~回來轉轉:onion05:
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-13 11:30 AM 發表
crazie,很久吾见 ,你近来很活跃
hello~~我都好耐冇見你~~:onion14:
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-13 11:37 AM 發表

慢慢行,饮杯天使茶,容易消化:onion14:
哈哈~~啱啱飲咗湯,夜d先飲茶~~
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-13 11:38 AM 發表

你的爱的旋律,写到好好啊
謝謝夜的讚賞~~

入面夜又識得几多首歌??
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-13 11:42 AM 發表

那你慢慢饮。好味吗?
今晚係蘋果貴元瘦肉湯~~好味~~:onion18:
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-13 11:44 AM 發表

逃避你,未知,还有好多,记吾晒。
但是你真的很用心:014:
嗯~~我好似一共用咗15(?)首歌 
原帖由 crazie 於 2008-2-13 11:45 AM 發表

點解我無份聽?
我俾過link你,係你自己唔去睇,仲嘈
原帖由 crazie 於 2008-2-13 11:48 AM 發表

妳重快的學識褒…唔係點溝仔啊?
溝唔溝到仔,關你鬼事呀~~

我識煲的湯多的是..
原帖由 crazie 於 2008-2-13 11:59 AM 發表

金魚佬叔叔喎?有咩?
自己去「創意無限區」 度自己搵下我d 貼嚟睇下啦,唔好再嘈呀
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-13 11:54 AM 發表
我多下都闪,准备返工啦
夜~~慢行