返回列表 回復 發帖
原帖由 angkukubb 於 2008-2-13 10:00 AM 發表

识又点?
呢度有的听http://bbs.lady.163.com/bbs/danshen/146623.html
識就一齊唱歌~~~

你俾果首乜歌嚟??

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 crazie 於 2008-2-13 10:01 AM 發表

唔識喔…近五年的歌,我無隻識…我係老餅!
你係唔係話埋我老呀???

依首歌係5年前架:024:
原帖由 crazie 於 2008-2-13 10:05 AM 發表

死性難改麻…介酒後變乖的!

妳又唔肯放電,電鬼個老師…如果肯包得!
我如果識放電,神早電鬼死晒其它學生,搶個位返嚟~~
原帖由 crazie 於 2008-2-13 10:10 AM 發表

之唔係… 格離啊 蚊係 Duracell.... 妳咪 叫 Eveready lor...其好啊!
心情唔好,唔好刺激我呀......
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 felixng2007 於 2008-2-13 10:12 AM 發表
,,
又灌水~~我係版主一定扣你分+禁言......
原帖由 crazie 於 2008-2-13 10:17 AM 發表

無講過、叔叔無講過!
你咁衰咁蝦我

我講俾亞妹知~~
原帖由 crazie 於 2008-2-13 10:18 AM 發表

Woofy 咁 lum Felix.... 妳咪洗指意咯!
依區版主係woofy 咩?

乜woofy 同 felix 有路
原帖由 woofy 於 2008-2-13 10:28 AM 發表

緊係唔係啦!!!
:024:
woofy~~~crazy 話你lum felix wor~~
原帖由 crashersus 於 2008-2-13 10:28 AM 發表

点解心情5好啊???

9pMbPgamWdo
早安~~

衰野唔好講
原帖由 woofy 於 2008-2-13 10:33 AM 發表

NO WAY!
crazy話你有

去砍佢啦~~
原帖由 crashersus 於 2008-2-13 10:33 AM 發表

你又响度虾女仔啊??
係呀~~成日成個金魚佬咁

成日叔叔前,叔叔后..
原帖由 crazie 於 2008-2-13 10:35 AM 發表

衰妹…喬峰都唔怕係麻?
喬峰做錯野都要受罸

你以為你自認係喬峰就大晒呀:024:
原帖由 felixng2007 於 2008-2-13 10:35 AM 發表
路 咩路 我同crazie 有路??????
知你地兩個有路

快d 捉你老婆返屋企,唔好俾佢又嚟呃女仔
原帖由 crazie 於 2008-2-13 10:41 AM 發表

唔好咁啦…我有病麻!
知你有病
要唔要幫你call青山白車
原帖由 crashersus 於 2008-2-13 10:42 AM 發表

首歌好似系joey喀...好耐啦...5记得歌名啦...有句xx爽不爽快喀...
就係同你講過我好中意果首歌~~告解

果句歌詞係...讓我用眼淚借力去講越來越愛你,爽不爽快~~

首歌好似成5年lor