返回列表 回復 發帖
原帖由 feimiao0 於 2008-2-9 06:13 AM 發表

viento2008-2-9 06:03 AMTVB 8888 元
積分轉出
没收到吗?
沒有收到通知...
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
係呀~~~加入貴族天堂啦~~~
一聽見叫佢地入家族,即刻閃人??
原帖由 felixng2007 於 2008-2-9 06:29 AM 發表
係都黎我地果道啦
你又早出鬼沒嚟搶人~~~
唔係出咗wet 咩
原帖由 feimiao0 於 2008-2-9 06:29 AM 發表

咁神奇。。。包多一封给你啦!!!
收到啦~~謝謝猫猫~~~
原帖由 crazie 於 2008-2-9 06:31 AM 發表

有人會殺我…然後燒屍…我好驚啊!
邊個會咁對你呀???
原帖由 felixng2007 於 2008-2-9 06:33 AM 發表

去人地家食果d 叫 homemade cookies:019:
only eat cookies??? nothing more????
原帖由 feimiao0 於 2008-2-9 06:32 AM 發表
我虽然係猫,但忠心过狗!!!
忠心是好事,但.....良禽揀木而良棲嘛~~~:onion14:
原帖由 woofy 於 2008-2-9 06:39 AM 發表

良禽揀木而良棲???? = does it mean choose what's the best for you?
中文耐冇用, 成日打錯字...........
原帖由 felixng2007 於 2008-2-9 06:46 AM 發表

你幫我去食餅    我次次都食完就跑
"食完走" = "趙完鬆"
好似你~~~
原帖由 fcuk9394 於 2008-2-9 06:45 AM 發表
Hello woofy!! Hello everyone!!!
halo~~天使主任
未見過你??
恭喜發財,利是快來~~~
原帖由 fcuk9394 於 2008-2-9 06:55 AM 發表

Just gives u a red pocket la!!

Happy Lunar New Year!!!      
thank you ~~ i got it~~:014:
原帖由 felixng2007 於 2008-2-9 06:53 AM 發表

我食真cookie 次次食甚麼都好 食完無下文
食完冇下文, 就即係......"趙完鬆" lor~~~~
原帖由 crazie 於 2008-2-9 06:58 AM 發表

我驚性命難保、屍骨無全!
大年初二, 講埋d咁可怕的話~~~
原帖由 woofy 於 2008-2-9 07:05 AM 發表

唔採你! :024:
woofy~~佢地成班咸蟲,唔駛埋佢地~~~:onion14: