返回列表 回復 發帖
woofy~~~d 相好核突.......要唔要叫版主即刻刪咗個貼去呀???????
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 woofy 於 2008-2-6 12:20 PM 發表

You downloaded it and opened it and seen the pictures?
yes!!!!

我唔知咁核突......佢又冇話係3級相....我睇得一相就即刻delete咗佢........

d人變態架,咁吹水區嚇人..........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bourget 於 2008-2-6 12:24 PM 發表
download what ar ?? mr chan's ??
bourget ~~ the pic are so 核突

don't see it
原帖由 woofy 於 2008-2-6 12:26 PM 發表

how many pictures in there?
i don't know........many i think, i only watch 1 and feel very...核突......
原帖由 woofy 於 2008-2-6 12:33 PM 發表
I want to know 誰是第四、五、六個女事主!
woofy~~do u think those pics are real or photoshop?
原帖由 bourget 於 2008-2-6 12:38 PM 發表

I don't like mr chan anyways !!
i don't like him before, and i hate him right now~~

回復 #5851 woofy 的帖子

bye bye~~woofy~~

回復 #5855 bourget 的帖子

see u bourget~~~

回復 #5857 Gabriel_Lum 的帖子

hola~~~王力暈波霸奶茶王子~~新年快上
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-6 01:08 PM 發表

ooi:019: ...又暈又波霸...人家会误会卡...
有人誤會咩

個名几好呀???一見你就暈~~~
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-6 01:30 PM 發表

不如你叫我王子啦...不用甘烦
王子....太單調了吧~~
而且.......出來也不夠氣勢~~
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-6 02:08 PM 發表

不要紧:014: ...好过你叫我么波霸....
波霸奶茶好出名喔~~新年特價買一送一

那主王力暈又有什麼問題呀,你不喜歡波霸,也不喜歡人家一見你就暈嗎
原帖由 boy12 於 2008-2-6 02:16 PM 發表

她是蝦你呀 ! woofy 不在時她很壞的 ! 小心啊 !!

Hoho . . . :onion05:
boy boy~~~:onion05:

几天不見了~~~你跑那去??

誰要蝦我呀????
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-6 02:34 PM 發表

人家叫王力宏...你叫我王力暈...分明虾我
我,我,我沒有蝦你呀............  
王力暈...這名字不是我起的呀,是woofy給你起的........:019:
原帖由 boy12 於 2008-2-6 02:35 PM 發表

好像是你蝦人, 吾係人煆你 woo !
這兩天有點忙呀 !  Haha
不如同都你改個好聽的名啦 ! 又視切, 又有氣勢,好吾好 !! Hoho  :014:
boy boy~~我沒有蝦人啦....

我很滿意我自己的名, 不用改了, 謝謝你好意~~~