返回列表 回復 發帖
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 03:21 PM 發表

不得啦....江郎才尽...收山啦...
你咁就收山啦.........

算啦,以和為貴~~~:onion14:
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 woofy 於 2008-2-3 03:21 PM 發表

快d 去進修!!
比一箱武林秘笈你!!!!!!
仲要搵一個深山先好修行呀€~~~
原帖由 felixng2007 於 2008-2-3 03:26 PM 發表

好過你兩個就得啦
我絕對好過你~~~
原帖由 felixng2007 於 2008-2-3 03:28 PM 發表

i do  not reply does not mean i did nto see post.......i see you keep screaming in part 2..........like mad people.......if u want i can recall what u said before.
你依只彊屍,成日做d見唔得光的事....
原帖由 woofy 於 2008-2-3 03:30 PM 發表

係人都好過佢啦!!
比起佢見得光~~~
原帖由 woofy 於 2008-2-3 03:31 PM 發表

呢d 叫做陰濕!  
陰濕+咸濕~~~
全陪都去晒訓, 咁我點呀??:onion03:
原帖由 woofy 於 2008-2-3 03:40 PM 發表
冇晒人!
瞓覺! goodnight~ :sleeps:
bye bye~~woofy~~
原帖由 felixng2007 於 2008-2-3 03:42 PM 發表

我連我第一次回你甚麼貼我都 remember 不過我唔講 費些你太感動
小器的人才那麼好記性~~~:onion14:
不是去睡嗎?還在這裡生事~~~

回復 #5438 felixng2007 的帖子

去訓啦~~唔好亂發夢呀~:onion14:
原帖由 felixng2007 於 2008-2-3 03:52 PM 發表
佢係股票道complain 一些東西  我回貼     我依家去睡覺
都几點了,你還不去睡????真係死唔斷氣
有乜野留返聽日先講嘛:024:

回復 #5442 angkukubb 的帖子

hi~~~baby
你嚟啦~~~但d人走晒lor~~~:019:

回復 #5444 angkukubb 的帖子

你今日咁遲先入嚟???:onion14:
原帖由 angkukubb 於 2008-2-3 04:15 PM 發表

我朋友从中国返黎, 陪拒咯
喔~~咁唔係陪成日咩~~
咁早返嚟,冇一齊食晚飯呀??
原帖由 angkukubb 於 2008-2-3 04:24 PM 發表

食左咯
咁早吃咗晚飯???
咁你今晚迷要食宵夜~~