返回列表 回復 發帖
原帖由 woofy 於 2008-2-3 02:37 PM 發表

是但啦!
我搵唔到個 宏 字吖嘛!!
woofy~~你已經好叻女~~
俾我可能會打"王力雲"~~
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 crazie 於 2008-2-3 02:39 PM 發表

錯!英雄是打不死的!

接招!
癲佬~~乜你仲未俾青山人員捉走呀/???
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 02:41 PM 發表

甘利害...用吹,吹散我的内功....
好啦...落音神剑掌 (一样的
出打狗棍法啦€~~~
一棍棍打落去嘛~~~
原帖由 felixng2007 於 2008-2-3 02:42 PM 發表

我想問你青山在何處?????
青山精神病院
你成日去探你d老友,你比我更清楚啦€~~仲問~~
原帖由 woofy 於 2008-2-3 02:43 PM 發表

thank you
thank you
王力暈 好聽d
一睇到就暈 haha
woofy~~~叻女
幫王子改個咁好個名
一見佢就暈~~王子,滿唔滿意呀~~~~
原帖由 felixng2007 於 2008-2-3 02:43 PM 發表

你應該幫助男仔呢邊  打個兩條巫婆   
你依只~~color wolf~~人人得以打之~~~
原帖由 crazie 於 2008-2-3 02:45 PM 發表

唉也!我擋!

ouch.... 做乜飛拖鞋既…噫…好臭!

Shit....... 我唔記得左 50 min. 前 己放工!

閃!
走咗一個~~~仲有一個
暈王子~~快放工, 打....
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 02:52 PM 發表

不如你叫我王子 ...免得人家误会...
你幫我打到只color wolf 認錯~~
我就叫你王子~~~
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 03:02 PM 發表

好啦...再来一招...太阳拳
王子~~出絕招打佢啦~~
原帖由 crazie 於 2008-2-3 03:05 PM 發表
Gabriel 卦住溝女…我去偷襲 woofy....

踢佢個 八月十五先! Pak... 中招兼無仇報…閃…

Bye !!!!
卑鄙~~暗箭傷人~~非英雄所為~
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 03:08 PM 發表

看来我要转行
唔駛理佢~~你已經做得好好
繼續打佢
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 03:12 PM 發表

阿爷...
阿爺係邊個??
你咁驚佢???
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 03:17 PM 發表
不得啦...没有招啦...用晒...
我教你~~斗轉星移~~寒冰早掌
原帖由 felixng2007 於 2008-2-3 03:15 PM 發表

佢地call 出黎開X
call 出嚟咁大件事??
咁有冇你份呀???
原帖由 felixng2007 於 2008-2-3 03:19 PM 發表

you were worst in the past
you are not better than other people too much~~