返回列表 回復 發帖
原帖由 felixng2007 於 2008-1-27 01:04 PM 發表

7:00am sleep
11:00pm wake up
11:30 drink eat-----1:00pm
1:00pm -6pm shoping.
7:00pm until 20 mins ago(4:45am) work
sooooooooooooo busy wor~~
shopping almost 5hrs
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 woofy 於 2008-1-27 01:42 PM 發表

Send me some $ money so I can spend for you!
agree~~send me some too....
各位,早安,早安~~~~
好熱鬧wor
原帖由 woofy 於 2008-1-28 08:37 AM 發表
Hello viento and boy boy!! :014:
felix 又蝦我啦!!
有人話你地"談緊情"wor~~

回復 #4701 feimiao0 的帖子

安安~~~你好~~
原帖由 woofy 於 2008-1-28 08:41 AM 發表

好難囉!
佢話我係男人!! :024:
woofy 變咗男人....
唔怕,我都俾人叫過哥哥
原帖由 woofy 於 2008-1-28 08:42 AM 發表

4仔貓叫安安咩?
安安~~不是名喔~~
只是有禮物的跟人問好~~~嘻嘻
原帖由 feimiao0 於 2008-1-28 08:50 AM 發表

原来如此。。。我还以为天使都有帮人改名的怪癖呢
喜歡幫人亂改名的是那hamsub felix
原帖由 felixng2007 於 2008-1-28 08:47 AM 發表
crazy dog=woofy, stupid rabbit =viento   hamsub=feimiao0
hamsub= felixing2007
原帖由 feimiao0 於 2008-1-28 08:53 AM 發表

礼物?在哪里啊?
打錯,不是禮物,是禮貌....
原帖由 feimiao0 於 2008-1-28 08:54 AM 發表
多谢你帮我平反啊!!!
:014: :014: :014:
唔好開心住,
你都咸顯, 因為你...............深闺~~日日煲4仔
原帖由 yong88 於 2008-1-28 08:56 AM 發表
安安,我叫扬,希望可以跟大家交个朋友
楊...= 羊..
你係羊仔定羊女呀~~~安安
原帖由 felixng2007 於 2008-1-28 08:57 AM 發表
我唔咸濕, woofy(男仔) 咸濕過我    boy12 also
woofy 係男仔來的嗎????????????????
原帖由 feimiao0 於 2008-1-28 09:00 AM 發表

傻仔。。。咸色啫嘛。。。正常的,不用怕丑喔
果然係老實人~~~
原帖由 boy12 於 2008-1-28 09:04 AM 發表

Why u have to pull me into the water !! :024:
The truth is not just whatever u said ga !!
who is hamsub, i think the girl can sense it better !!
boy boy~~~安安 喔~~