返回列表 回復 發帖
你教书架???
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-4 05:15 PM 發表 7 S2 h  M9 f/ I5 P  I
我幼稚園做不是教書..文書助理.打文件嫁..
* u  T/ @5 Y  p: e公仔箱論壇HK人??
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-4 05:19 PM 發表
. R& j' O. O" D: x5 G2 Etvb now,tvbnow,bttvb對耶.香港人正是
8 s3 M1 H  `! i6 S6 ^- A; K% m
我大马人,高兴认识你~
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 06:32 PM 發表
* c8 V) }: V, U& T$ L0 b: Yos.tvboxnow.com溝女就溝女啦...假正經
tvb now,tvbnow,bttvb: V$ @) n: c7 _& L
你都唔受沟~
入谷温人
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-4 07:58 PM 發表
7 _- e( Z/ m8 v4 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) }1 V# _( B- Q* \+ k) Q3 k
人家溝女....你不抵得啊....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( ]4 K4 g) z- N# I
你有我嘛....
( }- R6 _9 @% X. s3 T+ z. q7 x2 c他暗恋我~
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-5 03:32 PM 發表 os.tvboxnow.com8 \! }& C' l" u, D1 N; ?% T6 x6 Z
完全唔知你地講咩....拖埋我落水...
6 b. O* ~4 S( I4 C公仔箱論壇对唔住
入谷温人
沟女变代沟.................
入谷温人
路人甲.........行过.........................
入谷温人
自行了断~!!!....................
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 09:02 PM 發表
/ q+ e/ Y2 s: i% Ctvb now,tvbnow,bttvb人工呼吸
0 [) g4 t0 Z% f
榴莲味~~~~~
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-5 09:04 PM 發表
. V/ X5 Q2 Z9 ^5 R) v* E$ V9 z' K0 l1 f2 E
哈哈///你人工呼吸比佢A
1 h3 n; ^# g& W, l; |
他中意食我口水
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 09:08 PM 發表
7 t0 y$ e! K5 R' O. N9 ]食鼻屎都唔食你口水
  y* @1 y* k- H) l' |  f你又扑埋黎???
入谷温人