返回列表 回復 發帖
難得一個週末,第日無咯
條骨都無佐lu
最近D蟹聽聞有二噁英,所以無得食
條骨都無佐lu
" t  G: p' o* v" ftvb now,tvbnow,bttvb/ I+ Z, w7 \4 o9 m3 D
tvb now,tvbnow,bttvb; m6 W  K+ v$ Z1 I# F. y/ B7 L8 b# r

. b# E& c" @* X公仔箱論壇有得食就病死,冇得食就饿死。 食少D 可以吊住条命唔使死
8 |2 l. [: Z8 a% V2 g5 J0 L+ aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. l8 d$ Y0 c$ g

* y2 f) Z: Y% O6 L+ [4 ~% d) B再讲落去就成个镖叔甘 嘞 6 z1 g5 j' z) s. ^+ U+ `
大啦叭 發表於 2017-10-28 08:07 PM
5 Q* L" O, J6 B! S7 t5 R
澳洲本身有無養殖大閘蟹啊
條骨都無佐lu
* _0 E# F, A- ^/ z8 z7 Q, DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb6 h$ g& D3 k& T# @7 X8 ~1 l3 l
, O; K& |  R0 G0 R( E" h3 ]1 W

1 P, S$ `( L9 n/ G) J' hos.tvboxnow.com冇!
+ f  G  d& }% I7 t公仔箱論壇有生泥蟹,士巴拿蟹,黄金蟹,黄帝蟹卖。仲有冰冻蓝蟹卖
8 [- E, _# O6 Z大啦叭 發表於 2017-10-29 07:30 PM
公仔箱論壇! ]. n! F/ O8 P0 b: N
其實又唔系話大閘蟹就一定特別好食嘅,口味嘅遮,見仁見智
條骨都無佐lu
我都要在新崗位適應一排先有時間返黎啦
條骨都無佐lu
好耐遇唔到羊叔叔了
條骨都無佐lu
好耐无返黎呢度
9 @0 L; D/ n8 i2 A第日返回办公室工作: i) a5 J' _3 _# D. D3 j# i
应该会有返D时间入黎啦
條骨都無佐lu
我又返来望下先,其实呢度嘅几位大佬有无返过来架
條骨都無佐lu
老表今日搞佐成朝,个坛我以为瓜佐了
條骨都無佐lu
话时话,言少还在吗
條骨都無佐lu
大家好,来紧嘅日子应该系返回办公室工作,所以会多少少时间返来啦
條骨都無佐lu
公仔箱論壇1 R6 O7 M$ }5 g4 z3 F, R

% H) W7 C* G) i2 H' o
& Q/ y( T: x7 Y猫姐都系钟意 office 果张凳
# A9 I" ~& j( m$ F$ r+ m大啦叭 發表於 2018-1-24 08:34 PM
公仔箱論壇2 \, Y) S2 o6 L  C' |# y
其实都系工一份,只要人相处到,管理方式接受到,其他都系慢慢适应嘅
條骨都無佐lu
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 k6 \3 E* }# b  _4 f* ^
最重要可以吹水
7 S: w8 k: M! @; ^7 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。yxx01 發表於 2018-1-26 09:26 AM
/ q4 L' v/ k4 J: o) s+ D1 c0 `9 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果正式接手晒D数据处理,可能就未必时时甘得闲架啦tvb now,tvbnow,bttvb3 y, x) |2 Y+ E5 L, l% e' T/ M
不过始终系办公室工作,就点都系对住电脑架啦
條骨都無佐lu
/ L- m, S- m7 ]# U( e1 _% Uos.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 Y) B' j% g2 ^& V# M0 P/ ^
果阵时在广州边到有钱去沟女播公仔箱論壇, W3 o9 ^& I( C4 E4 }% H( T
你细细个就出部车去沟女嘞,都系你经验丰富!
0 N5 L( n/ R. \* d4 N2 Ptvb now,tvbnow,bttvb大啦叭 發表於 2018-1-25 07:13 PM
2 [' \. _- t' N" l0 a
话时话,果阵D人无甘拜金,应该系容易满足D嘅
條骨都無佐lu
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& f% w* j& w7 G

9 c: @' e4 V8 s5 K- }( |
9 U& {" o. u4 m 赚埋唔少先至会讲心情嘎咋  
, ^9 x/ e5 B% q/ F+ r3 }大啦叭 發表於 2018-1-25 07:18 PM
$ H5 }$ U  U9 o; qtvb now,tvbnow,bttvb虽然无理由嫌钱腥,但如果真系接受唔到,系无可能忍辱负重的
條骨都無佐lu