返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb: G" q+ ]8 l( X: [
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% F5 s2 M. |1 }6 P2 s# @9 G: }) z

9 s6 b% }. P( [6 c4 @4 H在法律上同性唔系家庭,实践上同性可以成为事实家庭。
$ r7 h3 Z- N7 |9 N' f1 h  d3 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 C- f1 E( ?/ Tos.tvboxnow.com但同性合法化后,就可以大张旗鼓宣扬同性家庭,破坏传统家庭价值观。公仔箱論壇) D; j# `* {  V7 i+ g
而传统家庭不能反对同性家庭,否则就系歧视。 ...os.tvboxnow.com7 G: _( `" l4 G
大啦叭 發表於 2017-9-12 08:10 PM
公仔箱論壇& z+ t/ l. @: l9 e" r7 A
甘其實又真系應該尊重大家嘅選擇嘅
9 O  E% X6 R) l+ J# Z1 j; W- ?公仔箱論壇所謂傳統,當同性合法化果一刻,其實已經打破佐架啦
條骨都無佐lu
公仔箱論壇3 E& ~5 Z$ g2 L) z+ [

8 b% m$ f% Y2 ^6 u0 P  t
! s: ~5 R# e; A/ p+ y2 R4 P7 j$ {os.tvboxnow.com其实 西方个人主义,已经破坏传统家庭。
. a, P) x) ?; }* B7 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家同性合法化,更加系破坏传统家庭啦。
% d/ S# w1 B+ x" B5 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大啦叭 發表於 2017-9-13 09:03 PM
3 [! m; x" ^5 u1 f) e/ G& s
所以其實都無乜所謂啦
條骨都無佐lu
最近嘅白天應該無時間入黎吹水了
條骨都無佐lu
os.tvboxnow.com9 o1 {5 K  z; J; @4 }( z9 `9 ^

" d1 Y: h# e" fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) j; P, Z0 g( a5 }8 F) z中国人传统系有国先致有家。
" ], w& h! A' c1 A5 C) H其实意大利,希腊都一样好重视家庭。
; p! T- L' O: t0 t$ O6 Cos.tvboxnow.com唔似荷李活班人,朝结婚晚离。
/ K) m: j: }' O; m! h6 N8 n% aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大啦叭 發表於 2017-9-14 08:05 PM
" w1 v& a  A& X( ~/ t9 b5 F3 m( ~
甘其實歐洲系傳統少少嘅
4 n; x1 m; @+ G5 u4 i" ltvb now,tvbnow,bttvb美國果邊其實骨子里就系牛仔,粗礦好多
條骨都無佐lu
公仔箱論壇# ]1 y( z4 K7 S# }$ O9 L
& J- H4 z' a% [4 S- @/ W, ]) s% S, j  x
tvb now,tvbnow,bttvb: W& n3 E( r( w1 `9 }
唐人家庭,好难咯TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: x/ r9 U$ o2 M6 E7 ]
大啦叭 發表於 2017-9-14 08:07 PM
6 T+ T# A5 R% E其實打破下傳統都唔系話唔得嘅
條骨都無佐lu
tvb now,tvbnow,bttvb" t5 ?2 i( O" E: p0 D: n

1 _# g0 y2 d# l$ Q
: G) O/ ^0 h( Q$ z& k8 G所以欧洲打黎打去都系自己人。唔似十字军东征甘
0 ?  P  w! s8 k# A) {8 E0 |, d' C公仔箱論壇大啦叭 發表於 2017-9-15 07:43 PM
公仔箱論壇' e4 S) k7 i) H5 @
果陣甘嘅時世,的確唔系後人可以說三道四嘅
條骨都無佐lu
貓貓 早安! 貓貓突破自我os.tvboxnow.com9 q" t% U+ t# _, w. g( s5 R& _% Y
smcorange 發表於 2017-9-15 05:49 AM
# @  h( B* J: f$ Q3 I9 b公仔箱論壇我從來唔帶有色眼鏡睇別人,亦好尊重每個人嘅選擇,只要不害別人就好
條骨都無佐lu
公仔箱論壇( K( s, [7 I2 \. d" v

9 |  x7 @) H" O, j2 y: H/ I- z
' r) z, Q" B" ~3 z  yos.tvboxnow.com犹太教,基督教,天主教,穆斯林 都系同源嘎7 D4 N% h* N$ q2 e- O' p
大啦叭 發表於 2017-9-16 08:11 PM
3 b/ j% M9 |) E# m7 Q. Z1 ttvb now,tvbnow,bttvb我都覺得系,正如佛教,都好多旁系啦,歸根到底,都系一個嘅遮
條骨都無佐lu
居然見到魚片粥
條骨都無佐lu
話時話,7爺系咪徹底失蹤佐
條骨都無佐lu
& B/ v; v) B; U% T# X* E* R% N$ m

5 d+ y+ Q- s0 t$ p0 U公仔箱論壇
3 r' S* A. D  K; T% C& Y仲未有播
5 X+ M$ l7 u+ X7 o$ ~0 q! F公仔箱論壇大啦叭 發表於 2017-9-16 08:18 PM
( x; k2 e% n0 v8 a3 l' w3 q* J7 ?tvb now,tvbnow,bttvb梗系唔會咁快見家長啦,隨時變架嘛
條骨都無佐lu
橙兄應該系假期哦,聽聞大馬日
條骨都無佐lu
貿發局各位高,中, 下層早午晚好.os.tvboxnow.com& X) W) U. {$ |+ m
pknoface 發表於 2017-9-17 07:57 PM
; o5 O1 `& d" B9 s
呢度邊有中下層架,全部都系高層
條骨都無佐lu
入黎打個招呼要訓了,呢排真系忙到氣都無定抖
條骨都無佐lu
日日对住D数,就死
條骨都無佐lu