返回列表 回復 發帖
  i: ~% Y) }' t& k  e! d0 I公仔箱論壇1 |6 {8 B) B! t) v! ]& P  v
  靚貓貓 早晨!!今日長周定短周呀??!
5 J( S1 L2 T9 r& {1 S6 D公仔箱論壇gracechanstuart 發表於 2017-9-9 06:28 AM
. x/ q/ V$ D% G4 h/ ?" |今日要返工呀
條骨都無佐lu
我都沒有失蹤os.tvboxnow.com; h9 y; t; n- Y8 x
free2penny 發表於 2017-9-9 07:55 AM
  a' T. L4 f- g2 I
但成日都见你唔到哦
條骨都無佐lu
os.tvboxnow.com4 L- A; d; `+ \' C. m0 x
兇手係15歲死鬼仔,放烟花燒着,住溫哥華-华盛頓洲
# A; g/ ]! U: u+ g/ r, htvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2017-9-8 01:56 PM
2 @/ C0 |6 `# g. T& XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有无比人拉佐啊
條骨都無佐lu
. S/ i, Q* u8 K3 V2 y8 _% }( m/ C甘都赶得及??
& X3 o1 F5 ?% V; q$ B4 B3 j! ltvb now,tvbnow,bttvbyxx01 發表於 2017-9-8 05:47 PM
, L2 J& ^1 v3 w+ [& K) _% w8 z+ w公仔箱論壇国内班机已经唔系几严格: }$ U% o" t3 m# t9 E- }! {& s
我都觉得大马机场安检其实都几马虎
條骨都無佐lu
大马机场马虎所以肥仔金亞哥上西天
0 m9 M, b3 [1 D- A3 Z( F& T! l3 JPedestrian_A 發表於 2017-9-9 02:25 PM
tvb now,tvbnow,bttvb' n5 |+ K) U# x6 a: a
甘佢D甘嘅级别就系有心人装住嘅,几严都死啦
條骨都無佐lu
成日見...唔好呱.....os.tvboxnow.com/ b" ?- A  I' C6 ~. Z7 j
free2penny 發表於 2017-9-9 04:01 PM
* ]! y$ J: M) Q. x. I; c
點解唔好呢
條骨都無佐lu
公仔箱論壇- p- H  x+ `; r$ @6 y$ {/ s
os.tvboxnow.com  i6 `  C* O3 P8 i

3 `; v8 e- C+ n" Y8 B6 q一系就叹番支啤酒,一系就训觉
* ~: U: d" c. ]7 l/ _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大啦叭 發表於 2017-9-9 07:17 PM
8 Z3 u) x" J7 `2 `! M) P" M2 jtvb now,tvbnow,bttvb返到中國食野好清淡,唔使靠啤酒咯
條骨都無佐lu
tvb now,tvbnow,bttvb& E7 u( k' m: n  b
3 {& G- E" `7 I9 D, h$ O
  貓貓 晚上好!! 咁即係下個周末係開心周末啦!!!公仔箱論壇  A$ G! d) k! g5 w2 c; S0 u3 k/ `! z
tvb now,tvbnow,bttvb) I' h/ I4 C, F* w5 ?* C
gracechanstuart 發表於 2017-9-9 11:25 PM
; t5 C* M2 Z' I( U- @
下個週末應該要幫同事頂更
條骨都無佐lu
一早比電話吵醒
條骨都無佐lu
: l2 E$ ^" I* F: vtvb now,tvbnow,bttvb
7 ]* o5 ^( N; |+ R4 `% V6 \tvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com, ~9 b: Z$ G8 l: Z
甘清淡D 又冇坏处嘎tvb now,tvbnow,bttvb2 Y4 L1 r2 @: k. M
大啦叭 發表於 2017-9-10 08:30 PM
" G9 b8 m% {4 o. E' r4 N公仔箱論壇我本來食野就好清淡好齋嘅
8 h( Q9 T9 s( A9 ~不過去到大馬,比朋友捉住唔食唔得
條骨都無佐lu
/ e9 q4 N; Q8 ~, T% v1 W

3 P; j0 @" f" u5 d7 X2 Ios.tvboxnow.com; T- |: g& }; y( X; J1 U
鬼性格难理解。
5 w  K. w) w3 l7 T依家又要同性婚姻合法化添& U& `- V: `3 M- M
大啦叭 發表於 2017-9-10 08:36 PM
os.tvboxnow.com) q& @; ~( e& i' J+ [$ n: @) r
澳洲都合法啦?
條骨都無佐lu
, o& o3 l3 E2 U" u- y' j; v( yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇# G2 _0 i6 {: P

5 d8 W# {' ]4 Y, j. e0 U/ Vtvb now,tvbnow,bttvb
0 c1 g4 s4 _$ Y2 W8 U同性就冇人反对。不过同等家庭就要反对。tvb now,tvbnow,bttvb5 G7 y7 X2 S! U7 p* b4 ?3 i; h: B5 i$ W$ }
如果同等家庭,父亲或者母亲角色必然消失一个。
$ i9 `# [) g$ {! {8 `" }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。甘呢个角色只能用一个叫【特别的人】去代替父母嘞。
/ \3 e2 u( Z& S, ktvb now,tvbnow,bttvb有个华人医生卖广告反对同性等同家庭合法化,比人在网上签名话唔比 ...
+ ~8 t4 N. a2 p6 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大啦叭 發表於 2017-9-11 07:38 PM
os.tvboxnow.com% y# J" {/ O: l5 K2 h
基本上我每個字都明,但其實個中問題又有D困惑
  O7 k4 C8 C( p% R) e5 Ros.tvboxnow.com同性伴侶領養一位小朋友,組成家庭難道不合法?' g3 f7 m/ f+ z  R
小朋友唔可以有兩位媽咪或爹哋嘅咩
條骨都無佐lu
3 T, F: T8 W/ o9 U* V: n8 i

# d6 Q1 `& \" Q3 u. J8 wos.tvboxnow.com公仔箱論壇* L! i& x# z& }
有D 客睇过阵时仲用手指舔口水添 睇完都唔买os.tvboxnow.com1 s1 I# f7 O% V( F4 D' H
大啦叭 發表於 2017-9-11 07:47 PM
; t$ f4 o7 W# P& @4 P. |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。甘你都及到?本書仲有第個要嘅?
條骨都無佐lu
我呢排忙到死死下,估計會少D出現
條骨都無佐lu
今晚必須早D訓,真系好攰
條骨都無佐lu