返回列表 回復 發帖
王牌特工2幾差評下哦
條骨都無佐lu
差評?  美國首日首映票房比起 2015 年首集首映高出近 2.5 倍
週末票房上至 4500 至 5000 萬美元 已經打算開拍第三集
BeiDouChef 發表於 2017-10-28 02:30 PM
甘應該系國內剪輯到不成樣造成的了
條骨都無佐lu
通常大片都系會去睇首映嘅
條骨都無佐lu
那邊電影院也有剪片的哦??? 我還以為大馬已經是剪片第一的
大馬的剪片真誇張 看18歲以上觀眾收看的電影都要剪 ?1292867705 ...
BeiDouChef 發表於 2017-10-28 10:38 PM
梗系剪啦,唔剪好多片都過唔到審的
王牌特工1就剪佐起碼15分鐘
條骨都無佐lu
貓貓 你那邊迅雷開完會了嗎?
BeiDouChef 發表於 2017-10-29 01:54 PM
一些可以,一些還是不行
條骨都無佐lu
官方說10月底的應該是農曆吧? http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/thinking-smiley.gif?1292867689
BeiDouChef 發表於 2017-10-29 08:58 PM
可能要等佢地升級到迅雷10了,9呢個版本已經完全唔掂了
條骨都無佐lu
我都覺得佢地內置一D程式屏蔽佐,所以先導致所有文件都顯示系違例文件
條骨都無佐lu
沒有那麼巧合遇到十九大會時壞的 過後又說什麼淨網活動
就算說維護也不需要用半個月工程 而且看微博說他們的股市上昇 肯定有野的...
BeiDouChef 發表於 2017-10-29 11:31 PM
強國咩都有可能發生啦,我都見慣不怪了
美劇群,國內劇集分享群友們都系推薦裝極速版迅雷
或者改hosts

將下面这行加入C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts文件里就行。

127.0.0.1 hub5btmain.sandai.net

我唔敢亂搞,唯有用住utorrent先咯
條骨都無佐lu
正式去佐檔口做收銀咯,呢排應該完全無時間入黎哦
條骨都無佐lu
粥鋪,主打生滾粥,有炒牛河同炒麺小許小食
條骨都無佐lu
是新的崗位,也是那個老闆的生意之一
條骨都無佐lu
對呀,相對簡單D,不過時間就長少少,要輪班制
條骨都無佐lu
甘難得見到拿督大人
條骨都無佐lu