返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-31 10:24 PM 發表

你只好可爱啊..仲识玩毛线
哦。。边个咁可爱啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-8-1 10:19 PM 發表

見証就會好多人見到....你問MICKEY咪知囉
噢噢。。。。。我都想见证喎。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-8-1 10:26 PM 發表

你又嚟...咪玩我啦....咁BEBE走喇!!
噢噢,。,,做咩bebe一见到我就走啊。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-1 10:27 PM 發表

伟哥..我想看你张相...
哈。。哈。。去拿报纸就看到啦。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-8-1 10:27 PM 發表

我也喜歡你呀
我都中意啊。。。。。
原帖由 ed_teck 於 2008-8-1 10:44 PM 發表

唔係.. 係報案果位...
哈。。哈。。咁你就拿你的尾癃来试下。。我是报案那个。。定是给人告的那个咯。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-8-1 10:38 PM 發表

因為你會鬧我架
哈。。哈。。原来我在bebe的心目中是咁恶的。。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-1 10:56 PM 發表

仲系个狠心肠即人....
噢噢。。你后悔了吗??
原帖由 ed_teck 於 2008-8-1 11:00 PM 發表
  2day so happy...
i have to go... my friend looking for me... bye everyone..
哦。。。。看路啦。。慢慢行啊。。
原帖由 raytian 於 2008-8-5 10:44 PM 發表

你找他什么事哦?难到...
是咯。。天兄。。你咪i帮她揾阿爷出来咯。。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 10:48 PM 發表

..你讲我...
没啊。。我只是叫天兄帮你揾阿爷出来。。。
原帖由 raytian 於 2008-8-5 10:48 PM 發表

381505终于引到你出来了,废兄
哦。。。我一直都在。。只是没回复。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 10:52 PM 發表

我都识揾...
哦。。咁你去揾啦。。唔阻你了。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 10:54 PM 發表

你又帮我看楼啊...
我一直在你背后守护住你。。
我都入来踩下场先。。。