返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2008-9-30 10:17 PM 發表

婆婆,返来啦。。
整日无见到你啊....晚上你才出现啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 chfong2 於 2008-9-30 10:18 PM 發表
婆婆有人要追你啊?
不是啦..他想念我咋..
原帖由 CC517 於 2008-9-30 10:42 PM 發表
人呢, 又去搶錢了
我在度啊
原帖由 tingx2 於 2008-9-30 10:21 PM 發表

哈哈。。 今日有野做啊。。。 唯有夜晚上来玩。。
听日有没上来啊
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-30 10:22 PM 發表
我吃安眠药睡觉!
吃甘多..做咩啊....
原帖由 yicno 於 2008-9-30 10:22 PM 發表
系吖~朋友送花好平常 Z !
我知道啦..放心送..最好日日送
原帖由 joshlier 於 2008-9-30 10:45 PM 發表
wah..so many 活动 at here wor!!! but pass oledy!!
有奖金楼..我願等聊天室~~~(歡迎各位兄弟姊妹入嚟吹水) ,  描述: 尋人啟示:JENNY CHEUNG 張麗(金樓暫定在500,1000,1500,各送出800000以示答謝)
原帖由 CC517 於 2008-9-30 10:48 PM 發表
婆婆搶到錢無啊
小白拿到..次次有他无我...有我无他
原帖由 tingx2 於 2008-9-30 10:49 PM 發表

没知啊。。 不过夜晚应该唔会。。
收到...
原帖由 qqbubu 於 2008-9-30 10:51 PM 發表
我去喝茶咯!88咯!
小心啦...早去早回
原帖由 ed_teck 於 2008-9-30 10:56 PM 發表
selamat hari raya... !@#@$%
2日无做..去边玩啊
原帖由 joshlier 於 2008-9-30 11:02 PM 發表

hi mickeybblim!! i heard that u from ipoh wor...!! rite??

me too ah!!! i stay in menglembu!!! u? haha, now u work in
你在KL 做工架...
原帖由 CC517 於 2008-9-30 11:02 PM 發表

哈哈
唔怪得你地成日這樣   
我同他是甘架啦...小事...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-30 11:03 PM 發表
别那么小气啦!
我好大方架...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-30 11:16 PM 發表
大大方方的头就有你份
我是三角形的