返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-9-28 11:06 AM 發表

NO 還未上課, 去阻街而已  
今晚见啦...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 tingx2 於 2008-9-28 11:32 AM 發表
婆婆,猫猫我来啦。。
等阵聚会记得影大头相啊..全身都得架...
原帖由 Luky123456 於 2008-9-28 12:18 PM 發表
看看看看
得奖了。
123456...

奖金楼过了啊..

回應 qqbubu 第 31041 篇文章

无扮靓靓啊... 今晚见...
水弟...我一路来给错人啊...

849217 元...........
水弟..我有分钱给你架..仲咩你无收到,无同我讲声啊
   大家晚上好
原帖由 tingx2 於 2008-9-28 11:51 PM 發表

要。。。我边度可以没你呢条虫。。
猪猪..看到你张靓相啦
原帖由 tingx2 於 2008-9-28 11:55 PM 發表

唔好意思啊,婆婆。。我有负你所托。。。影唔到。。。
我有收到啊..你想看吗..有吸烟的
原帖由 qqbubu 於 2008-9-28 11:58 PM 發表
我弹出来吓吓你们
终于看见你了...
原帖由 h2o 於 2008-9-28 11:59 PM 發表

你返黎啦~~~~
我对不起你啊....
妹妹&3va...晚上好
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 12:03 AM 發表

哦。。。边个好心人影啊??
好啊。。你send给我。。
珍藏版来架...
原帖由 3va 於 2008-9-29 12:07 AM 發表

晚上好~~
誰是妹妹??
miki 啦...是你的好朋友
大家早晨啊...