返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-8-17 04:24 PM 發表

你孤寒到死啊.. 又帶唔入棺材.. 唔俾d我洗...
你给我好D叻... 你好好人士架
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 ed_teck 於 2008-8-17 04:26 PM 發表

咁我走喇.. 反正仲有半個小時就放工了...
走啦.. 我都走啦...
原帖由 qqbubu 於 2008-8-17 04:26 PM 發表
好了。我放工要回家咯!88 今晚见
再见啦....
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-17 04:33 PM 發表

唔使客氣, 夠用就好了~嘻嘻
TVB1..买衫都不够啊
全部一起闪啊....

又到咗时间讲再见啦..

好热闹啊...
原帖由 missing 於 2008-8-17 06:08 PM 發表
HI 我又來呀﹗﹗
你好...
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-17 05:41 PM 發表
mickey闪佐啊~
你响边啊...
原帖由 ed_teck 於 2008-8-17 06:12 PM 發表

我食什麼都不會肥.. 媽媽都罵我了..
是啊...
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 06:15 PM 發表
mickey~~獎金樓係邊度....

我没set架......................................
原帖由 missing 於 2008-8-17 06:16 PM 發表

MICKEY妹﹐你好!!
不好叫我妹啊...我老咗架..........................
原帖由 ed_teck 於 2008-8-17 06:16 PM 發表

已經逗留了3日3夜...
我都俾佢玩到殘曬.. 仲唔走就真係死得了..
边个玩惨你啊....sweet yamyam
原帖由 ed_teck 於 2008-8-17 06:22 PM 發表

你喜歡的果個啊.. 俾你睇過了...
.....边个啊 看D乜啊......
最后一帖.....................
昨晚去BBQ..回到家差不多12.30am